Redmi Note 7 kronik hata var mı?

Mckellen

Hectopat
Katılım
23 Temmuz 2018
Mesajlar
303
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1 Hafta içerisinde Redmi Note 7 4/64 modelini Trendyol'dan alacağım. Peki telefonda kronik hata var mı? Ya da garantide sıkıntı olur mu? Xiaomi Türkiye garantili satın alacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kronik hata görmedim. Uzun zamandır kullanıyorum. Fiyatını hak eden ender telefonlardan. Arasındaki 4 / 5 milyar fark olan telefonlar ile gündelik işler arasında aslaa farkı anlamazsınız.
 
Temmuz 20 gibi sipariş etmiştim, hemen hemen 2 aydır kullanıyorum aktif olarak. Telefonda hiçbir probleme rastlayamadım. Konuşma esnasında ekranın açılmasından bahsedilir, her telefonda olan bir şey halbuki. Güç tuşunun görüşmeyi sonlandırma özelliğini kapatırsın; ekranı kapatır gönül rahatlığı ile konuşursun. Çünkü 1 saatlik konuşmalarda telefon ister istemez kulaktan uzaklaşıyor, robot değiliz.

Ahizesi anlaşılmıyor diyen olmuş, telefonda en önemsediğim konulardan biridir ahize performansı. Gayet memnun kaldım, anlaşılır ve yüksek ses veriyor. IPhone marka telefonlarda olduğu gibi karşıdaki insanın ne söylediğini tahmin ederek iletişim kurmuyorsun :)

Güzel telefon ya, alınır her türlü :)
 
Samsung A50 mi Redmi Note 7 mi ?
Arama motorunda BilgisayarKurdu ve Technopat kelimeleri ile aratırsan eski konulardaki yorumlarıma da ulaşabilirsin.

Kısaca özetlemek gerekirse; A50'nin parmak okuyucusu iyi çalışmıyor, bunun yanında daha ince ve daha hafif. Geniş açı kamerası yerine göre daha kullanışlı olabiliyor.
Fiyata gelirsek arada o farkı hak eden bir özellik yok açıkçası. Kamera anlamında da kesinlikle A50'den aşağı değil Note 7.

Ben fiyatından ötürü Note 7 tercih ettim ve doğru karar vermişim :) Bu fiyata gerçekten çok iyi bir telefon; yalnızca tasarım detaylarını kabullenmelisin. Mavi renk Note 7 bul ve eline al, kalınlığı veya ağırlığı nasıl hissettiriyor dene derim.

Şahsen siyah renk Note 7'yi MediaMarkt'da denemiştim ve hiç haz etmemiştim. Sipariş ettiğim mavi renk son derece cezbetti beni. Tekrar söylüyorum bu fiyata çok iyi bir telefon, nispeten kalın ve nispeten ağır olması da bir erkek olarak hoşuma giden detaylarmış; kullanmaya başlayınca fark ettim.
 
Kardeşim mavi rengini al ben kullanıyorum, samsung ve Asus zenfone 2 cihazlarım oldu, bu fiyata kamera performans stabilite şıklık, yani cidden memnunum, şunuda söyleyeyim bilinçli tüketiciyim ben, Asus LG Samsung alınmaz markalar benim için, yarın xiaomi de bozarsa bu markanın yüzüne bakmam, şimdilik tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla alabilirsin.
 
Muhtemelen tercihimi Redmi Note 7' den yana kullanacağım. Samsung servisi beni her zaman üzmeyi başardı nedense. Satış sonrası destek ve servis konusunda asla güvenmiyorum. Bu yorumum birçok kullanıcıyı sinirlendirebilir ama yaşadıklarımdan yola çıkarak söylüyorum. Yine de Xiaomi Türkiye pazarında servis desteği olarak geniş çapta bir ağ oluşturamamış olsa bile sanırım tercih edilebilr... Hangi siteden alınmasını tavsiye edersiniz ?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı