Redmi Note 8 Pro alınır mı?

Phyruss

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda telefon alacağım. Ben de bu yüzden telefon arayışına girdim. Xiaomi markasına karar kıldım, arayüzü vs. hoşuma gitti. Redmi Note 8 Pro alacaktım fakat işlemcisi hakkında tedirginim ve yorumlarda da çoğu kişi bu işlemci yüzünden alınmaz bu telefon gibi hitaplarda bulunmuşlar. Ayrıca bir de ısınıyormuş telefon. Bu sebeplerden ötürü kararsız kaldım. Biraz daha araştırma yaptım ve Mİ 9T'yi gördüm. Fiyatı hemen hemen yakın yalnız 64 GB'ını alabilirim o modelin anca yetecek mi bilmiyorum. Neyse arkadaşlar Mİ 9T ikinci planımda, asıl sorum gerçekten Redmi Note 8 Pro alınabilecek, uzun vade de mutlu edebilecek bir telefon mu? Alınır mı alınmaz mı? Başka sunabileceğiniz alternatifler var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi Note 8 Pro alınır herhangi bir sorun yaratmaz. Ancak MTK işlemcilere ısınamıyorsanız. Realme 5 Pro 128 GB (Realme Türkiye Garantili) Fiyatı bakabilirsiniz. Realme firmasını duymadım derseniz. Oppo'nun bir alt firmasıdır.
Sizce MTK işlemciler uzun vadede üzer mi? Redmi'nin Note 8 Pro'da tercih ettiği işlemci güzel mi?Duyduğum kadarıyla Mediatek uzun vadeli değilmiş pek. Güncellemeler vs. açısından. Realme'yi duydum fakat arayüzünü vs. pek sevmedim. Ayrıca Xiaomi'nin yaptığı gibi eski telefonlarına da güncelleme desteği sunar mı bilmiyorum. Konu hakkında bilgili birine denk gelmişken sormak da isterim. Redmi Note 8 mi? Redmi Note 8 Pro mu? Mİ 9T mi yoksa realme 5 Pro'yu mu tercih ederdiniz?

Sizce MTK işlemciler uzun vadede üzer mi? Redmi'nin Note 8 Pro'da tercih ettiği işlemci güzel mi?Duyduğum kadarıyla Mediatek uzun vadeli değilmiş pek. Güncellemeler vs. açısından. Realme'yi duydum fakat arayüzünü vs. pek sevmedim. Ayrıca Xiaomi'nin yaptığı gibi eski telefonlarına da güncelleme desteği sunar mı bilmiyorum. Konu hakkında bilgili birine denk gelmişken sormak da isterim. Redmi Note 8 mi? Redmi Note 8 Pro mu? Mİ 9T mi yoksa realme 5 Pro'yu mu tercih ederdiniz?
Şahsen ben Note 8 Pro tercih ederdim. Ancak Mİ 9T'de çok iyi bir cihaz. Özellikle ekran konusunda. Eğer sizin için garanti önemli değil ise Mİ 9T alabilirsiniz.

Şahsen ben Note 8 Pro tercih ederdim. Ancak Mİ 9T'de çok iyi bir cihaz. Özellikle ekran konusunda. Eğer sizin için garanti önemli değil ise Mİ 9T alabilirsiniz.
Peki, ben de gözüm kapalı olarak redmi note 8 pro modelini almayı düşünüyordum. İnternetteki yorumlar fikrimi bayağı etkiledi. Şu mediatek yerine bir snapdragon koyamazlar mıydı? Tüm sıkıntım o yönde, yani ne derseniz mediatek başarmış mı bu sefer alınabilir mi? Bugün Bi mi store'a gidip bakacağım doğrusu yakından telefona. Dediğim gibi ya mi 9t ya da redmi note 8 pro alacağım, iki modeli belirlememin sebebi ise birinde snapdragon var diğerinde yok. Sırf bu şartlar kapsamında belirledim mi 9t'yi, yoksa pek bir fark yok gibi aralarında. Her neyse yorumlarınız için teşekkür ederim. Son söylemek istediğiniz bir şey varsa belirtebilirsiniz, Yorumlarınız benim için önemli.

Note 8 pro sahibiyim, merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.
Merhaba dostum, öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Birkaç sorum olacaktı sakıncası yoksa, öncelikle Kaç GB'lık ve ramlik modeli ne kadara, nereden aldınız? Şuanda tüm güncellemeler yapılı ise miui 11 geldi mi ayrıca Android sürümü Kaç telefonun? Mediatek işlemci konusunda tedirgindim, hala da öyleyim sizde bir sorun çıkarttı mı, performansı iyi mi? Ve en önemlisi ısınıyor mu telefon? Kamerası iş görür mü yeterli midir? Son olarak da pili ortalama ne kadar dayanıyor, bir günü çıkarttığı oluyor mu? Biraz soru bombardımanı gibi oldu :d ama almışken güzel bir şeyler almak istiyorum, bu yüzden deneyimlerinizi merak ettim.

MediaTek var alınmaz diyenler telefonu kullanan kişiler değil.

CPU Throttling için 5.30 bakın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CPU Throttling tam olarak nedir? Yani o konuyla ilgili tek bildiğim bazı forumlarda redmi note 8 pro'nun CPU Throttling değerlerinin yüksek olduğu söylenmişti. Doğru mudur? Doğruysa da bu neye etki ediyor? Pil'i hızlı vs. mi düşürüyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı