Redmi Note 8 Pro vs Mi 9T

deGGa

Megapat
Konu başlığından da anladığımız gibi iki telefon arasında kaldım. Normalde aklımda Redmi Note 8 Pro almak vardı. Ama ben telefonu oyundan çok Netflix, YouTube, Chrome, Spotify gibi uygulamalarda kullanıyorum. Oyunu nadiren oynuyorum. Yani kısacası sizce 500 lira verip Mi 9T almaya değer mi?

Bu özellikleri arıyorsanız eğer Samsung Galaxy A2 Core modeline bakabilirsiniz. Ama yoksa Mi 9T tabii ki daha performanslıdır.

Yılların iPhone kullanıcısı olarak ben de aynı ikilimde kalmıştım. Tercihimi Mi 9T den yana kullanmıştım. Pişman değilim.

İşlemcisinin çok fazla pil harcadığı söyleniyor.
Redmi Note 8 Pro işlemcisi Mediatek Helio G90T 12 nm olduğundan ve ekranı IPS olduğundan Mi 9T içindeki Snapdragon 730 8 nm işlemciye ve "Amoled" ekrana göre biraz fazla tüketmesi normal. Ama Mi 9T ile arasındaki fiyat farkına değer mi orası tartışılır.

Bu muhabbet ilk çıktığında mi 9t 2600 lerden satılıyordu 8 pro 2400-2500 lerdeydi 200 liralık fark için mi9t tercih edilir deniyordu fakat bugun 8 pro 1999, lirayken mi9t 2799 lira arada var devesa bi fark fakat iki telefon arasında fiyat kadar devasa farklar yok 8 pro'nun önde olduğu alanlar olması da cabası, ben mi9t almam 800 lira fazla veripte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…