Redmi Note 9 pilinin hızlı bitmesi

UserMc

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Redmi 9C'den Redmi Note 9'a geçmiştim. Kullanım sırasında Note 9'un pilinin 9C'ye göre daha hızlı tükendiğini gördüm. Sorunu çözmenin bir yolu var mı? Başka bir ROM kurmak sorunu hafifletir mi?

Selamlar. Redmi 9C'den Redmi Note 9'a geçmiştim. Kullanım sırasında Note 9'un pilinin 9C'ye göre daha hızlı tükendiğini gördüm. Sorunu çözmenin bir yolu var mı? Başka bir ROM kurmak sorunu hafifletir mi?

ROM kurmak hafifletir eski Redmi 8 telefonumda çok ROM değiştirdim önerim crDroid ROM kurman ve yanlış bilmiyorsam Redmi 9 da batarya sorunlu ROM kurmak az da olsa hafifletir performansı da arttırır.

Redmi 9'un donanımı daha güçlü ama ne kadar daha hızlı bitiyor?
9C kullanırken tüm gün götürüyordu, ama aynısı Note 9 için geçerli değil maalesef. En basit örnek, ders videosu izlerken 9C saatte aşağı yukarı %3-%4 yiyor, Note 9 ise %8 civarı. Oyun oynarken de aynısı geçerli. Çözüm öneriniz var mı?

9C kullanırken tüm gün götürüyordu, ama aynısı Note 9 için geçerli değil maalesef. En basit örnek, ders videosu izlerken 9C saatte aşağı yukarı %3-%4 yiyor, Note 9 ise %8 civarı. Oyun oynarken de aynısı geçerli. Çözüm öneriniz var mı?

Arka planda uygulama açık oluyor mu? Pil tasarrufu deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı