Redmi Watch 3 Active kalori göstergesi doğru mu?

Cantrepreneur

Hectopat
Merhaba. Bir süre önce Redmi Watch 3 active akıllı saati satın aldım. Yaktığım kaloriyi de takip ediyor fakat en çok hareket ettiğim gün 800 850 kalori yakıyor görünüyorum. Hafif hareketli günler ise ortalama 500 550 kalori gösteriyor. Burada bir yanlışlık mı var yoksa kilo vermek için normal günlerde günlük almam gereken kalori 300 falan mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediklerinize göre saat normal çalışıyor daha hareketli bir günde daha çok kalori yakmanız çok normal. Fakat kilo vermek için günlük almanız gereken kalorinden 200-400 kalori arası az alırsanız zaten kilo verirsiniz. Son cümlenizi anlayamadım açıklarsanız yardım edebilirim.

Hocam internetten araştırdığımda insanlar günde hiç hareket etmeden 1500-2000 kalori yakıyormuş ortalama. Yani en hareketli günümde 800 kalori yakınca bir anormallik mi var diye düşündüm. Bu hesaba göre bakarsam 1000 kalori açığım oluyor. Saate göre bakarsam sadece kahvaltı bile yapsam kalori açığı oluşturamıyorum.

Bende de aynı sorun var yeni aldım cihazı şu an 200 adım attım gösteriyor, 30 kalori yakmış gösteriyor (13 kaloriyi hareket etmeden yaktı saat kendi kendine)

Hatta şuan birdaha baktım 37 ye yükseldi,iade etmeyi düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı