İnceleme Redragon Fizz K617 RGB

Benim Kemove DK61'te var mesela. Bazıları katmanlı olarak macro atamaya izin verebiliyor, o zaman istediğiniz tuşa FN ile basıldığında çalışacak şekilde ayarlayabilirsiniz ancak üst düzey klavyelerde var sanırım.

Peki Türkçe tuş dizilimi yok mu? Yoksa Türkiye'de Türkçe harf sorunu olur mu? Alacağım fakat tek aklıma takılan bu.

Tuş kapakları Türkçe değil ama Türkçe karakterleri yazı yazarken kullanabiliyorsunuz

Macroyla yapmaya çalışırım. Öneri için teşekkürler.

Akko switchleri alamadım, araya farklı şeyler girdi maalesef. AliExpress'te Akko switchler bulunuyor. 250 TL orada. Bana 150 TL kupon verdi. Hesabınızdan bakabilirsiniz, kuponla uygun fiyata gelebiliyor. Teşekkürler bu arada

Bu kasaya keşke Gateron Switch takılabilse fakat takılamıyor. Akko'lardan Rose Red öneririm.

@Ali Pınar Hocam klavyenize bence Gateron Pro Yellow takın derim, kasa ile de uyumlu olacaktır diye biliyorum.

@Mert Ayıboğan Hocam klavyeden almayı düşünüyorum. Fakat vergiyi ödeyipte mi alsam yoksa vergiyi ödemeden mi alsam arada kaldım.

Eğer vergi ödemeden alırsam 782 TL'ye geliyor. Diğer ise 774 TL. Satıcı ile konuşup kutunun üzerine belki az fiyat yazdırabilirim. Siz ne dersiniz?

Son düzenleme:

Ben de hediye göndermelerini istedim de herhalde artık ucuz yazdırma vs. artık işe yaramıyor. Vergiyi satın alma aşamasında öderseniz Aras Kargo getirecektir. Bu avantaj mı dezavantaj mı bilemiyorum

Son düzenleme:
Merhaba hala kullanıyor musun acaba Switch değiştirme gibi bir şey yaptın mı? Ve Akko Switch'lerle uyumlu mu onu sormak istiyorum @Mert Ayıboğan

Evet hala kullanıyorum, Switch değiştirmeyi daha yapmadım. Oetomu pin tipli bütün Switch'ler olacağı gibi Akko Switch'ler de uyumlu olacaktır. Akko CS düşünüyorsanız, Ajazz diced fruit serisine de bakmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…