İnceleme Redragon Fizz K617 RGB


Evet sonradan oluştu. Ancak diğer W, A, D tuşlarında bir sıkıntı oluşmadı. İçinden çıkan yedek switchlerden biriyle değiştirdim.
 
Klavyeyi bir hafta önce aldım ve pudding keycap takmak istiyorum. Piyasadaki keycaplerden hergangi birini aldığımda profilde uyuşmazlık yaşar mıyım özellikle spacebar gibi uzun tuşlarda?
Ayrıca Redragon'un konfigürasyon programında Türkçe profilli klavye seçeneği olmadığı için sadece tek bir tuşu renklendiremiyorum ve bu açıkçası sinirime dokunmaya başladı... Çözüm önerisi olan var mıdır?
 
Merhabalar hocam ben alalı tam bir hafta oluyor, yay seslerinden muzdaribim lube yapmakta biraz pahalı kumaş döşeme işi bana mantıklı gelmedi yani ne gibi bir yararı oluyor?
 
Merhaba @Mert Ayıboğan. Klavyeyi şu anda kullanıyor musunuz? Şu ana kadar kaç tuş bozuldu ve değiştirdiniz? Ben klavyeyi alıp Akko V3 yellow Switch ile kullanmak istiyorum, acaba swtichler bu klavyeye uyumludur? Akko Switch'lerin kalitesi nasıldır? Teşekkür ederim.
 
Güzel inceleme hocam detaylı olmuş elinize sağlık.
 
Yay sesi çok fazla mi hocam?
Çok fazlaydı. Ben gress yağıyla bu işi hallettim. Fakat bazı tuşlara çok sıktım bazı tuşlardan vıcık vıcık ses geliyor. Fazla alternatifi var ben iade etmeye üşendim.

Sana tavsiyem, alma.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…