İnceleme Redragon Fizz K617 RGB

Hocam merhaba, klavye ile ilgili bir sorun var mı? Hala önerir misiniz? Ben Türkçe klavye kullanabildiğim için Trendyol'dan almayı düşünüyorum amazondakiyle aynı fiyat "/" gibi tuşları kullanmak için hangi tuşa basıp ondan sonra "/" olan tuşa basmalıyım? Cevaplarsanız memnun olurum. Çoğu kişi alınır demiş sizin de fikrinizi almak istedim.

Peki Türkçe tuş dizilimi yok mu? Yoksa Türkiye'de Türkçe harf sorunu olur mu? Alacağım fakat tek aklıma takılan bu.
Trendyolda var bakabilirsin.

Peki Türkçe tuş dizilimi yok mu? Yoksa Türkiye'de Türkçe harf sorunu olur mu? Alacağım fakat tek aklıma takılan bu.
Trendyolda var bakabilirsin.

Son düzenleme:

/ Bu işareti sihft e basıp 7'ye basınca koyabiliyosun ama noktalı virgün ve küçüktür büyüktür işaretini koyamadım ben ben alalı 1 ay oldu neredeyse gayet güzel kullanıyorum biraz yay sesi var ama kulaklık takınca duymuyorum bile.

Kesinlikle aynı şeyleri söyleyebilirim. Ben incelemeyi yazdığımdan beri aktif olarak kullanıyorum. Bir iki ay önce bir switch çift tıklama yaptı, hemen değiştirdim. Klavyeden memnunum. Mevcut pazarı takip etmediğim için bütçesinde daha iyi bir klavye olup olmadığını bilmiyorum.

F tuşlarını FN ile kullanıyoruz, peki F tuşlarında FN ile kullandığımız kısa yolları nasıl kullanıyoruz? Ses açma, kapama, sonraki şarkıya geçme vs. gibi şeyleri?
Powertoys araçları uygulamasını indirip kısayol atayabiliyorsun, mesela ben ctrl+fn+5 tuşuna mutelemeyi ctrl+fn+6 tuşuna ses açmayı atadım.

Powertoys araçları uygulamasını indirip kısayol atayabiliyorsun, mesela ben ctrl+fn+5 tuşuna mutelemeyi ctrl+fn+6 tuşuna ses açmayı atadım.
Kaç sene önce sormuşum ama cevap içn teşekkürler. Bu kısayol tuşları olmayanlar için işe yarar bir bilgi. Benim klavyede harflerin üstünde var kısayollar. Her klavyede böyle yapsalar keşke.

Eğer anlamadıysan veya yapamadıysan daha detaylı anlatabilirim.

Kaç sene önce sormuşum ama cevap içn teşekkürler. Bu kısayol tuşları olmayanlar için işe yarar bir bilgi. Benim klavyede harflerin üstünde var kısayollar. Her klavyede böyle yapsalar keşke.

Ben de bugün aldım klavyeyi ufak bir araştırmayla çözdüm olayı.

Reis noktalı virgül ve büyüktür işareti koymuyor farklı tuş ataması mı var acaba?
Eğer klavyeniz Türkçe dizilim ise ve Redragon uygulamasından renkleri değiştirdiyseniz klavye virgül ve küçüktürü tanımıyor uygulamadaki klavye İngilizce dizilim olduğu için. FN + Esc tuşlarına basılı tutup klavyeyi fabrika verilerine döndürebilirsiniz, sıkıntınızı çözecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…