İnceleme Redragon Horus K618

Stabilizerli tuşlarda feci çınlama var. Lube yapılsa güzel sayılacak bir klavye. Şahsen biraz daha bütçemi yükseltip AK992 gasket alırdım.

Stabilizerli tuşlarda feci çınlama var. Lube yapılsa güzel sayılacak bir klavye. Şahsen biraz daha bütçemi yükseltip AK992 gasket alırdım.

Bu klavyede mi çınlama var? Ben mi anlamıyorum vallahi bana hiç çınlama gibi gelmiyor. Bildiğin altta bir plastiğe vuruyor yani. Hani yay gibi bir ses yok. Bilemedim vallahi

Bu klavyede mi çınlama var? Ben mi anlamıyorum vallahi bana hiç çınlama gibi gelmiyor. Bildiğin altta bir plastiğe vuruyor yani. Hani yay gibi bir ses yok. Bilemedim vallahi

Normal tuşlarda pek sıkıntı yok gibi de mesela space, enter gibi tuşlarda var.

Hocam selam,

İncehesap'tan almıştım bugün iade talebi oluşturdum az önce. Kabul ederler mi bilmiyorum ama ben hiç rahat edemedim. Sürekli yanlış yazıyorum. Yazıp silmek ile geçiyor günüm.

Klavyede sorun yok ama iade talebinde nedenini detaylı biçimde açıklayın demiş. Bende aynen aşırı hassas olduğunu yanlış yazdığımı söyledim. Bu yüzden de kullanamadığımı yazdım. Bilmiyorum kabul ederler mi ama yok alışacak gibi değilim.

Red switch sanırım bana göre değil bir de galiba Slim olduğu içinde. Tepkiye alışmak zor.
Yarın göndereceğim kargoya. Bakalım sonra sonuç ne olacak.

Red switch ile alakası yok. Low profile olduğu için öyle.

Herhalde hocam hiç rahat edemedim yazıp siliyorum sürekli. Yanlış basıyorum oyy dedirtti.

Elimde biraz büyük. Paketledim tekrar bakalım kabul edecekler mi? Dürüstçe yazdım bir sorunu yok ama bende kullanamıyorum.

Tek sorunu virgül tuşuydu oda bir şekilde hallediliyor ama sorun sayılmaz.

Hocam şimdi aklıma geldi de içinden sticker çıkmıştı klavyenin bunları kullandım ben. İadede sorun olur mu? Stickerlerı sorabilirler mi?

Son düzenleme:

Amazon falan olsa kesin sıkıntı çıkarmaz derdim de İncehesap şüpheli. Sorun çıkarabilir. Ama zannetmiyorum.

Deneyelim bakalım sağ olun cevap için.
Durum nedir acaba? Amazon'da K622 modeli gözüme çarpmıştı. Low profile olarak bunu görünce baya ucuz ve iyi gibi geldi. Hem kablosuz hemde low profile. Keşke 2-3 gün içerisinde iadeye başvurmasaydınız. Yeni bir klavyeye alışmak 1 haftanızı alır ortalama. Kaç tane klavye değiştirdim. Normaldir.

Hocam az çok kendimi tanırım çok hassas geldi. Yani oyun oynuyorum diyelim bir yerde düşman bekliyorsun Warzone da klavye üstünde elimi tutmaya korkuyorum hani tetikte beklemek vardır ya. İşte onu yapmaz zor. Elimde büyük benim.

Ayrıca en zor kısım yazı yazmak sürekli yanlış yazıyorum tekrar sil yaz. Ben şöyle anlatayım membran klavye var bende Ornata V3 kullanıyordum onda 3 tuşa aynı anda basamama gibi bir sorun var. Sattım klavyeyi. Corsair K55 Pro rbg XT aldım 1 günde alıştım. Bunu da kablosuz olsun mekanik olsun diye bir
Heyecan aldım ama galiba yanlış almışım belki en azından Low profile olması beni rahatsız etti çünkü.
Tepki mesafesi daha da yakın oluyormuş.

Keşke istediğim gibi olsaydı. Mesela bende Philips'in çekilişle kazandığım bir klavyesi var blue switch miş
Daha sesli ama onda rahattım. Yalnız klavye çok basit. Hani Türkçe karakterleri sonra da eklemişler tuşlara
O kadar acemi duruyor. Bir de renk ayarlama yok hep Rainbow. Sanırım bana bastığımda az da olsa geri bildirimi olan bir klavye lazım böyle hissetmemek zor.

@510095
@KafadanKontak
@R32Mehdisi

Ürün iade kabul oldu arkadaşlar. Sorun çıkmadı iade ettim kabul olmuş.

Yapacak bir şey. Daha sonra başka bir klavye bakacağım artık.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…