İnceleme Redragon K551RGB

Merhabalar, Redragon'un K551RGB modelini satın almak isteyen/merak eden arkadaşlara yararlı olmasını dileyerek konuya giriş yapıyorum.
Öncelikle hatam varsa affola, ilk incelemem.

Klavyeyi 1-2 Kasım tarihlerinden beri kullanıyorum, kendisi ilk mekanik klavyem.

Fiyat & ücret
Ben klavyeyi 443,80 TL'ye Hepsiburada'dan, DECIDE satıcısından satın aldım. Kargolama iyiydi.
Satın aldığım bağlantı: https://www.hepsiburada.com/redrago...e-oyuncu-klavye-p-HBV00000UHGSC?magaza=DECIDE
Akakçe bağlantısı: Redragon K551 Vara RGB Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Teknik özellikler & detaylar
Switch türü: Blue (Mavi) Switch
Switch markası: Outemu
Aydınlatma: RGB
Numlock tuşları: Var
Klavye diziliş tipi: Türkçe Q
Bağlantı: Kablolu
Klavye ağırlığı: 1.08kg

Kutu içeriği
1x K551 klavye
1x Redragon sticker
1x Garanti belgesi
1x Kullanım klavuzu
4x Bozulursa takılması için Switch

Kutunun fotoğraflarını Süprizbozan'a ekliyorum. Oradan bakabilirsiniz.
1636738849656.jpeg
1636738871039.jpeg
1636738893996.jpeg

Switch sesi & türü
Switch türü Blue (Mavi) Switch. Şahsen ben bu sesi çok seviyorum, Blue Switch severleri de tatmin edecektir.
Markası da bu fiyat bandında popüler olan Outemu Switch. 50 milyon tıklamaya kadar iddiası var.

Ergonomi & yapı
Klavyenin kablosu ve sınırdaki tuşları koruyan bölüm dışında her şey metal. Öyle kolay kolay zarar göreceğini zannetmem.

Yazılım & ayarlar
Klavyenin yazılımının İngilizce versiyonu çalışmıyor (klavyeyi algılamıyor). O yüzden "Spanish", yani İspanyolca sürümünü indirmelisiniz.
1636739164648.png
19 farklı RGB aydınlatmaya sahip.
"Brillo" kısmından aydınlığını, "Velocidad" kısmından ise renklerin ne kadar hızlı değişeceğini ayarlayabilirsiniz.
Aynı zamanda aşağıda "FULL RGB" seçeneğini de aktif ederseniz tahmin edileceği gibi aydınlatma Full RGB oluyor.

Klavye günlük/genel kullanım, verdiği his & fotoğrafları
Klavye benim çok hoşuma gitti. Switch'lerin verdiği ses zaten bence harika. Daktilo'da yazıyormuşum gibi hissediyorum. Bu gerçekten çok rahatlatıcı.
Fotoğrafları süprizbozan'a ekliyorum.

1636739509227.jpeg
1636739516321.jpeg
1636739521728.jpeg

Alınır mı, alınmaz mı?
Bence alınır, 3 yıl kullanım süresi olduğu iddia ediliyor. Zaten Redragon'a güvenim sonsuz.
Bu bütçeye de başka alternatif var fakat Numlock ve Blue Switch isteyenlere alternatifsiz tercih olacaktır.

Okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi sosyaller.

Dosya Ekleri

• 1636739364602.jpeg
    1636739364602.jpeg
    77,5 KB · Görüntüleme: 213
  • 1636739392063.jpeg
    1636739392063.jpeg
    116,6 KB · Görüntüleme: 216
  • 1636739398090.jpeg
    1636739398090.jpeg
    116,3 KB · Görüntüleme: 210
Bundan bir süre önce Outemu Switch'lerde yay sesi var diyorlardı o zamandan beri hala Outemu'ya karşı güvenim sarsık durumda. O olay düzeldi mi? Ayrıca tuşların sesinin test edildiği bir ses kaydı ya da YouTube videosu atabilir misiniz?

Yay sesi elbette oluyor sonuçta ucuz Switch bunlar Cherry MX değil yay sesi değişkenlik gösteriyor kimisinde çok az oluyorken (bende dahil) kimisinde çok fazla oluyor.

Merhaba, Redragon'un K551RGB modelini satın almak isteyen/merak eden arkadaşlara yararlı olmasını dileyerek konuya giriş yapıyorum.
Öncelikle hatam varsa affola, ilk incelemem.

Klavyeyi 1-2 Kasım tarihlerinden beri kullanıyorum, kendisi ilk mekanik klavyem.

fiyat & ücret
ben klavyeyi 443, 80 TL'ye Hepsiburada'dan, decıde satıcısından satın aldım. Kargolama iyiydi.
Satın aldığım bağlantı: https://www.hepsiburada.com/redrago...e-oyuncu-klavye-p-HBV00000UHGSC?magaza=DECIDE
Akakçe bağlantısı: Redragon K551 Vara RGB Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

teknik özellikler & detaylar
Switch türü: Blue (mavi) Switch.
Switch markası: Outemu.
Aydınlatma: RGB.
NumLock tuşları: Var.
Klavye diziliş tipi: Türkçe Q
Bağlantı: Kablolu.
Klavye ağırlığı: 1.08kg

kutu içeriği
1X K551 klavye.
1X Redragon sticker.
1X garanti belgesi.
1X kullanım kılavuzu.
4X bozulursa takılması için Switch.

Kutunun fotoğraflarını sürprizbozan'a ekliyorum. Oradan bakabilirsiniz.

Switch sesi & türü
Switch türü Blue (mavi) Switch. Şahsen ben bu sesi çok seviyorum, Blue Switch severleri de tatmin edecektir.
Markası da bu fiyat bandında popüler olan Outemu Switch. 50 milyon tıklamaya kadar iddiası var.

ergonomi & yapı
klavyenin kablosu ve sınırdaki tuşları koruyan bölüm dışında her şey metal. Öyle kolay kolay zarar göreceğini zannetmem.

yazılım & ayarlar
klavyenin yazılımının İngilizce versiyonu çalışmıyor (klavyeyi algılamıyor). O yüzden "spanish", yani İspanyolca sürümünü indirmelisiniz.
19 farklı RGB aydınlatmaya sahip.
"brillo" kısmından aydınlığını, "velocidad" kısmından ise renklerin ne kadar hızlı değişeceğini ayarlayabilirsiniz.
Aynı zamanda aşağıda "Full RGB" seçeneğini de aktif ederseniz tahmin edileceği gibi aydınlatma Full RGB oluyor.

klavye günlük/genel kullanım, verdiği his & fotoğrafları
klavye benim çok hoşuma gitti. Switch'lerin verdiği ses zaten bence harika. Daktilo'da yazıyormuşum gibi hissediyorum. Bu gerçekten çok rahatlatıcı.
Fotoğrafları sürprizbozan'a ekliyorum.

alınır mı? Alınmaz mı?
bence alınır, 3 yıl kullanım süresi olduğu iddia ediliyor. zaten Redragon'a güvenim sonsuz.
Bu bütçeye de başka alternatif var fakat NumLock ve Blue Switch isteyenlere alternatifsiz tercih olacaktır.

Okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi sosyaller.

Merhaba burada koyduğunuz linke girdiğimde Hepsiburada sayfası açılıyor ve bu sayfada klavyenin fotoğrafı Full kırmızı yazılı harflerden oluşuyor fotoğrafta mı öyle normalde RGB sizin attığınız fotoğraflarda ki gibi mi yoksa tek renk LED ışık mı? Ve hala memnun musunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı