İnceleme Redragon Horus K618

Hocam teşekkürler low profile ve ucuz bir klavyeyi Türkiye'de başka inceleyen yok. TKL ve blue switch versiyonu olsa kesin alacağım ama şu aralar tereddütteyim. yüksek tuşlu klavyelere göre bilek açısından kullanımda bi rahatlık sağlıyor muydu sizce?

Hocam rahattı ancak ben Low profile bir de üstüne kırmızı switch olunca hiç alışamadım. Çok zor geldi kullanımı bana. Klavye üstünde elim parmağım bir yerde duramıyor. Yoksa zor değildi. Ama ben bir de bilek desteğine çok alışmışım olmayınca garipseme geliyor artık.

Mesela daha sonra Razer Blackwidow V4 Pro aldım oda sarı switch yani kırmızı yine. Ama onda daha rahat.
Gerçi yine de çok çok kırmızı switch sevdiğimi pek söyleyemem.

Hayırlı olsun hocam kaç TL'ye aldınız?

O kadar para verdikten sonra en azından mor switch olmasını isterdim açıkçası.

Mor neden hocam? Sarı switch ürün yeşil değil

Sarı switch Razer da kırmızının aynısı.

Ama tabii ürünü servise yolladım bu arada. Çift basmaya başladı A ve D tuşları arada ü tuşu basmama yaptı. Şimdi kendi açtığım konu var olaylar tamamlanıca oraya da yazacağım
Servis Bilkom bana ürünü ya yenisi ile değişim ya da para iadesi vermiş. Ben vatana kendim ulaştırdım Bilkom ile görüştüm dün söyledim vatana şimdi vatanı bekliyorum dedim ben değişim falan istemem dedim bakalım ne diyecekler. Sonuçta servis raporu elimde.

Hocam lineer tuşları günlük hayatta sevsem de oyunda çok hissiz geliyor özellikle clicky switch kullandıktan sonra, bu yüzden mor tercih ederdim dedim hem yeşil kadar gürültülü değil hem responsive. Alalı ne kadar zaman olmuştu bu arada üzüldüm 7300 lirayı razerın kalitesi hiç hak etmiyor bence.

1 ay olmuştu vallahi bende üzüldüm o kadar para verip bu kadar kısa sürede sorun yaşamak. Yani zaten para iadesi istiyorum yenisini de istemiyorum. Servis Bilkom ile görüştüm 2 seçenek sizin hakkınız dedi o sebep le ben para iadesi yapacağım bir daha da bu kadar pahalı bir klavye almam markası ne olursa olsun. Logitech falan da bakıyordum hep sorunlu tuşlar vs yazık dediğiniz gibi.

Bende kırmızı switch i çok sevemedim millet çok övüyor vs diye tercih ettim daha önce blue kullandım çok az bir süre oda çok fazla sesi çıkıyor. Ben membran ya da sanırım brown bana göre bastığımı hissetmek istiyorum.

Biraz hortlatıyorum ama bende Ornata V3 ü geri gönderip K618 aldım. Umarım pişman etmez. Alma sebebim kablosuz olmasıydı. Yoksa Ornata V3 gayet iyi bir klavye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…