Benjamin the Ferel
Hectopat
- Makaleler
- 1
Ben denediğimde epey fark olmuştu.Mousepad pek farkettirmiyor az bişey azaltıyor.
Ben denediğimde epey fark olmuştu.Mousepad pek farkettirmiyor az bişey azaltıyor.
Kanka ne diyorsun sen klavyeyle ekran kartıyla klavye ne alaka bir de AMD'ye üretiyor.
K552 hot-swappable olduğu için Switch'lerde bozulma olsa bile ayrıyeten Switch alıp veya klavyenin yanında yedek gelen Switch'lerle değiştirebilirsiniz. Eğer Blue Switch sorun olmayacaksa bu klavyeyi öneririm ben.
![]()
Redragon K580 VATA RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K580 VATA RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K580 VATA RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.929,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Benimkinde 4-5 tane gelmişti galiba.Klavyenin yanında kaç adet Switch geliyor bilginiz var mı?
Alınabilir bir klavye. Üstteki K580 VA'ta da tercih edilebilir. @sethr'in de dediği gibi K552 kumara hot-swappable bir klavye.
Maksimum 1100 TL bütçeniz varken şunlar da seçenek altında olabilir:
Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye 61 Tuşlar bluetooth 5.0 Kablolu Çift Mod RGB Oyun Klavye
![]()
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...tr.banggood.com
Bütçe artarsa şu da düşünülebilir:
![]()
HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Klavyenin yanında kaç adet Switch geliyor bilginiz var mı?
K580 VA'ta kullanıyorum ve içinden 2 siyah 2 kahverengi 2 kırmızı 2 mavi Switch (K580 de aynı şekilde hot-swappable.)
K552 incelemelerde yazanlara göre 1 siyah 1 kahverengi 1 kırmızı 1 mavi Switch çıkmış.
580 Switch sesi nasıl? Rahatsız edecek kadar fazla mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.