Redragon K552 nasıldır?

K552 hot-swappable olduğu için Switch'lerde bozulma olsa bile ayrıyeten Switch alıp veya klavyenin yanında yedek gelen Switch'lerle değiştirebilirsiniz. Eğer Blue Switch sorun olmayacaksa bu klavyeyi öneririm ben.

Klavyenin yanında kaç adet Switch geliyor bilginiz var mı?

Alınabilir bir klavye. Üstteki K580 Vata da tercih edilebilir. @sethr'in de dediği gibi K552 Kumara hot-swappable bir klavye.

Maksimum 1100 TL bütçeniz varken şunlar da seçenek altında olabilir:

Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye 61 Tuşlar bluetooth 5.0 Kablolu Çift Mod RGB Oyun Klavye

Bütçe artarsa şu da düşünülebilir:

Alınabilir bir klavye. Üstteki K580 VA'ta da tercih edilebilir. @sethr'in de dediği gibi K552 kumara hot-swappable bir klavye.

Maksimum 1100 TL bütçeniz varken şunlar da seçenek altında olabilir:

Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye 61 Tuşlar bluetooth 5.0 Kablolu Çift Mod RGB Oyun Klavye

Bütçe artarsa şu da düşünülebilir:

Hocam bu kadar dar klavyeler tercihim dışında. Hatta NumLock olmadığı için bile içim rahat değil.

Klavyenin yanında kaç adet Switch geliyor bilginiz var mı?

K580 Vata kullanıyorum ve içinden 2 siyah 2 kahverengi 2 kırmızı 2 mavi switch (K580 de aynı şekilde hot-swappable.)
K552 incelemelerde yazanlara göre 1 siyah 1 kahverengi 1 kırmızı 1 mavi switch çıkmış.

Bunlar da alternatif olabilir.

580 Switch sesi nasıl? Rahatsız edecek kadar fazla mı?
İncelememde ses testi mevcut. Ailemle yaşıyorum ve şuana kadar kapım kapalı olduğunda aileme sorun olmadı. Benim içinse oyun-müzik sesinden rahatsız etmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı