İnceleme Redragon K580 VATA İnceleme

Multimedya cidden hayat kurtarıcı alıştıktan sonra bırakamıyorsunuz. Sol üstteki makrolar da epey iş yapıyor e-posta adresimi kaydettim mesela oraya büyük kolaylık sağlıyor. Gürültüye bir yerden sonra alışıyorsunuz ya beni rahatsız etmiyor artık dediğim gibi. Yazılımına şu ana kadar inanın hiç ihtiyacım olmadı. Bir tek her tuşa farklı renk atamak istersem kullanırım ama ona da hiç ihtiyacım olmadı . RGB ayarlarının hepsinin kısayolu basit.
 

Ben de yazılım kullanmayı sevmiyorum. Makro atama gibi bir şeyi daha önce hiç yapmadım. Ne gibi şeyler yapılabiliyor ve örneğin nasıl ayarladınız maili? Çok mantıklı çünkü.
 
Ben de yazılım kullanmayı sevmiyorum. Makro atama gibi bir şeyi daha önce hiç yapmadım. Ne gibi şeyler yapılabiliyor ve örneğin nasıl ayarladınız maili? Çok mantıklı çünkü.
İhtiyacınız olmuyor yazılıma dediğim gibi. Makro atamaya şahsen ben Alt + F4, Shift + Delete, E-posta gibi sürekli ihtiyacım olan 3 şeyi atadım. Ataması gayet basit rehberde de açıkladım.

Rec + Atamak istediğiniz makro tuşu (G1, G2, G3, G4, G5) + Atamak istediğiniz tuş kombinasyonu + Rec

Örnek

Rec + G2 + (Alt + F4) + Rec

Artık G2'ye bastığınızda SIRASIYLA atadığınız tuşlara basacaktır.

Atadığınız makroyu sıfırlamak için de Rec + G2 + Rec yapmanız yeterli olacaktır.
 

Klavyesinde de faresinde de hiç makro tuşu bulunmamış DNA teknolojiyle tanışıyor. Anladım, klavye çarşamba günü geliyor gibi. Dönüp en baştan tekrar konuya detaylıca bakacağım. Detaylı anlatım için teşekkür ederim.
 
Bağımlısı olacaksınız inanılmaz bir kolaylık sağlıyor . Aklınıza takılan soru olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…