Redragon Usas vs K552 Kumara vs JD 610S

Bütçe
320
Eger Fortnite, CS:GO, PUBG gibi oyunlar oynuyorsaniz bence Red Switch almalisiniz.
Ama MOBA tarzi DotA 2, LoL oynuyorsaniz Blue Switch almalisiniz.
Nedeni ise: Red Switch'lerin herhangi birvgeri tepkimesi yok. Dumduz basiyorsunuz ve cok yumusak bir kuvvetle.
Blue Switch'lerde ise basis kuvveti biraz daha fazla ayrica bir tepkiye sahip. Yani siz PUBG oynuyorsaniz, dumduz W'ya basmak için Red Switch, LoL oynuyorsaniz Skill'lere hizli basip cekmek için Blue Switch tercih etmelisiniz.
Bu dediklerime gore secim yapin. RGB çok da onemli bir şey degil bence.

O zaman Red Switch alacağız FPS oyunları oynuyorum genellikle.
Şahsen 3.'yü alırdım. Numpad'e ihtiyacım yok ve gereksiz yer kaplıyor mouse pad'imden.

Blue Switch'ler çok ses çıkarıyor. Ailen gece oynamana izin vermeyebilir. Red Switch almanı tavsiye ederim. :)

Mavi ve beyaz kısım çarpışıyor ve bayağı ses çıkıyor. İnternet kafeleri az inletmedim bunlarla. Red Switch daha az ses yapar. Red ile Blue'yu kıyasla.

Eki Görüntüle 821089 Eki Görüntüle 821091

Bende Blue Switch varda su ile temas etti bozuldu şimdi Red Switch alalım peki redragon mu ya da herhangi marka ne önerirsin Red Switch olarak.( Gamepower rampage) dışı.

O zaman Red Switch alacağız FPS oyunları oynuyorum genellikle.

Bende Blue Switch varda su ile temas etti bozuldu şimdi Red Switch alalım peki redragon mu ya da herhangi marka ne önerirsin Red Switch olarak.( Gamepower rampage) dışı.
Redragon bence suanda dusuk butce icin en alinabilir olan. RGB modeli Aliexpress'te var. İsterseniz oradanda bakin.

Edit : Aliexpresstekiler blue switchmis.
QP bilisimdeki rainbow olsa bile ben onu tercih ederdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı