Reeinno 960 GB SSD Uzun Kullanım ve Sonuçlar

Selamlar, geçen sene nisan ayı civarlarında bu SSD ile ilgili konu açmıştım. 1 seneyi aştı, kullanım değerlerini ve yeni sonuçları paylaşmak istedim. Ürün ben alırken 420 TL'den daha düşük fiyata denk geliyordu. Şimdi dolar olarak fiyatı değişmese de TL olarak 540 TL civarlarına çıkmış. Ürün linki aşağıda:
CrystalDiskMark sonuçları:

1.png

CrystalDiskInfo değerleri:

2.png

Hard Disk Sentinel değerleri:

3.png

@Jang Geum'un Danji Yemeği Çip markasını ürün yorumlarından falan mı buldun? Çünkü sabit bir çip kullanmıyorlar, ne denk gelirse şeklinde :D Özel bir veri yok PC'de, bulut depolama daha mantıklı geliyor bana. Çoğunlukla oralara yüklüyorum, Mediafire gibi.

Yakında temizlik yapacağım, temizlerken açıp bakarım içini.

@Jang Geum'un Danji Yemeği Çip markasını ürün yorumlarından falan mı buldun? Çünkü sabit bir çip kullanmıyorlar, ne denk gelirse şeklinde :D Özel bir veri yok PC'de, bulut depolama daha mantıklı geliyor bana. Çoğunlukla oralara yüklüyorum, Mediafire gibi.

Yakında temizlik yapacağım, temizlerken açıp bakarım içini.
Yok hocam, içini açan birisini buldum da:) Sosyal sağolsun kahinlik yeteneğimi de konuşturdum biraz;)

Selamlar, geçen sene nisan ayı civarlarında bu SSD ile ilgili konu açmıştım. 1 seneyi aştı, kullanım değerlerini ve yeni sonuçları paylaşmak istedim. Ürün ben alırken 420 TL'den daha düşük fiyata denk geliyordu. Şimdi dolar olarak fiyatı değişmese de TL olarak 540 TL civarlarına çıkmış. Ürün linki aşağıda:
CrystalDiskMark sonuçları:

Eki Görüntüle 618116

CrystalDiskInfo değerleri:

Eki Görüntüle 618096

Hard Disk Sentinel değerleri:

Eki Görüntüle 618097
Uzun kullanım bilgisi için teşekkürler. Hazır yakalamışken sizi belleklerimi birlikte 3600 Mhz'ye yükseltelim. Ben bir türlü stabilize yakalayamadım.

@Jang Geum'un Danji Yemeği Dediğim gibi, piyasadaki uygun fiyatlı çoğu RAM'de olduğu gibi bunda da çipler random geliyor. Sözde garantisinin gitmemesi için içini açmadım.

@mehmetdu Yeni konu açıp etiketlemeniz daha iyi olacaktır. Yine de kısaca cevap vereyim. Voltaj dahil hangi değerlerde denediniz?

@Jang Geum'un Danji Yemeği Dediğim gibi, piyasadaki uygun fiyatlı çoğu RAM'de olduğu gibi bunda da çipler random geliyor. Sözde garantisinin gitmemesi için içini açmadım.

@mehmetdu Yeni konu açıp etiketlemeniz daha iyi olacaktır. Yine de kısaca cevap vereyim. Voltaj dahil hangi değerlerde denediniz?
Konuyu dağıtmadan devam edelim. Etiketleyeceğim yeni konuda sizi.

@Jang Geum'un Danji Yemeği Çipi öğrendim sanırım:
Kod:
v0.556a
Drive: 0(ATA)
Model: Reeinno ST960GB S4S3                    
Fw   : R0831B0 
Size : 915715 MB
From smart : [SMI2258XT] [R0831B0 00]
Controller : SM2258  
FlashID: 0x89,0xcc,0xf9,0x32,0xaa,0x1,0x0,0x0 - Intel 32L(B0KB) TLC 768Gb/CE 384Gb/die
Channel: 4
CE     : 4
TotDie : 20
Plane  : 4
Die/Ce : 2
Ch map : 0x0F
CE map : 0x0F
Inter. : 8
First Fblock  :    2
Total Fblock  :  548
Total Hblock  : 14309
Fblock Per Ce :  548
Fblock Per Die:  548
Original Spare Block Count :    43
Vendor Marked Bad Block    :     0
Bad Block From Pretest     :    11

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı