Regedit ile FPS arttırılır mı?

3 4 FPS hiçbir işe yaramaz yalnız. Hatrı sayılır FPS artışı olmaz. Attığınız taş ürküttüğünüz kuşa değmez.

Dostum 3-4 FPS bir işe yaramaz ama birlikten kuvvet doğar gördüğün gibi sadece GPU proirty ayarından bahsediyorum GPU proirty gibi bir sürü ayar var mesela 10 tane ayar yaparsan hepsinden 3 FPS gelse 30 FPS'in artar anladın mı?

Örneğin bu video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnanın bana hocam. 7 sene boyunca i5 4200M ve GT 720M laptop kullandım. Bunlar hiçbir işe yaramıyor :). Tamamen, kötü bilgisayara sahip insanları kandırarak izleyici kasmak üzerine kurulu. Videoların küçük resimleri bile dolandırıcıyım diye bağırıyor zaten.

1652557531750.png

1652557538550.png

1652557545737.png

İnanın bana hocam. 7 sene boyunca i5 4200M ve GT 720M laptop kullandım. Bunlar hiçbir işe yaramıyor :). Tamamen, kötü bilgisayara sahip insanları kandırarak izleyici kasmak üzerine kurulu. Videoların küçük resimleri bile dolandırıcıyım diye bağırıyor zaten.

Eki Görüntüle 1388060

Eki Görüntüle 1388061

Eki Görüntüle 1388062

Tabii ki de video resmindeki 31 FPS'den 200 FPS'e kadar artış beklemeyiz işe yarıyor ayarlar 50-100 FPS artmasa bile 10-20 FPS artar

Dostum 3-4 FPS bir işe yaramaz ama birlikten kuvvet doğar gördüğün gibi sadece GPU proirty ayarından bahsediyorum GPU proirty gibi bir sürü ayar var mesela 10 tane ayar yaparsan hepsinden 3 FPS gelse 30 FPS'in artar anladın mı?

GPU priority gibi olan tüm ayarları saysana sen bana bir insanlar neden Gaming için kart almıyor atıyorum X ekran kartı ile X Ti ekran kartı arasında 30 FPS ve 5000 TL fark olsun millet beyinsiz değil affedersin gidip de X Ti alıyor. Eğer öyle bir şey olsaydı herkes X alırdı, anladın ?

Dostum almaya alırsın ama Windows kullanırkenki performansında sorunlar olur. Bir de bilmediğin ayarlarla uğraşmak çok da iyi bir şey değil.
Özelllikle de ekran kartı ,cpu gibi şeylerden bahsediyoruz.

Performansı artırır, Regedit delay optimizasyonları var mesela. Bence işe yarıyor, bu Regedit'i yapabilirsiniz.

Ben kendim upload ettim:

Performansı artırır, Regedit delay optimizasyonları var mesela. Bence işe yarıyor, bu Regedit'i yapabilirsiniz.

Ben kendim upload ettim:

Regedit'te mouseDelay ayarı var mesela arkadaşın dediği gibi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı