Superb gibi piyasası çok daha hareketli araçlar almak daha mantıklı.
Örnek olması açısından attım.Superb alınır ancak bu ilandaki araç alınmaz. Önden kazalı ve fotoğraflarda dahi kaput çamurluk düzgün oturtulamamış.
Herkese merhaba. Öncelikle 2016 model Renault talisman 165k de 1M'a alınır mı?
Piyasası çok olmayan bir araba fakat özellik olarak üst seviyede olduğunu düşünüyorum. 160HP versiyonu bu arada.
Merhaba neyaptınız talisman aldınız mı bizde araştırıyoruz veya başka araçmı baktınız görüş tecrübelerinizden istifade etmek isteriz.
Merhaba neyaptınız talisman aldınız mı bizde araştırıyoruz veya başka araçmı baktınız görüş tecrübelerinizden istifade etmek isteriz.
Merhaba hocam hayır almadım yani fiyat olarak bir yakınımdan uyguna bulmuştum o yüzden alacaktım sonra hemen kar için satacaktım almaktan vazgeçtim sonrasında fakat eğer bakıyorsanız hala, birkaç kere sürme şansım oldu arabayı eğer tutulan bir araç olsaydı eminim ortada Passat falan kalmazdı özellik olarak fazlasıyla yeterli arka aks sistemi vs arayacağınız çoğu özellik var araçta.
Kullanma şansınız varsa bir sürmenizi tavsiye ederim.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllahAnladım katılıyorum Passat'ları da bindim donanım ambiyans konfor bakımından
Üst segment çıtası yükseltmiş bir araç mühendisliği harika iş çıkarmış bakıyoruz bizde binmek için satmak için olmayacak ya nasip diyelim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.