Repl.it veya Glitch'i Cloudfare'e bağlama

İlk olarak Freenom'dan Orta Afrika uzantısı .cf uzantımızı alıyoruz. Ardından awardspace ye gidip ordan hostingimizi alıyoruz. Ardından awardspace nameserverlarını Freenom'a ekliyoruz. Nameserver taşınması biraz sürebilir ama benimki hatırladığım kadarıyla max 2 saat sürmüştü. Bu işlem bittikten sonra CloudFlareye gidip sitemizi kaydediyoruz. Bu sefer Freenom'a tekrar gidip 1. ve 2. nameserverları silip CloudFlare'nin bize verdiği nameserverları yazıyoruz. Ardından nameserverlar eklenene kadar bekliyoruz bu işlem çok kısa bir sürede oluyor genelde. Ardından size uygun ayarlarınızı yapıyorsunuz. Modu da flexible seçiyoruz ve bitiyor.
 
İlk olarak Freenom'dan orta Afrika uzantısı .CF uzantımızı alıyoruz. Ardından awardspace ye gidip oradan hostingimizi alıyoruz. Ardından awardspace nameserverlarını Freenom'a ekliyoruz. Nameserver taşınması biraz sürebilir ama benimki hatırladığım kadarıyla Max 2 saat sürmüştü. Bu işlem bittikten sonra cloudflareye gidip sitemizi kaydediyoruz. Bu sefer Freenom'a tekrar gidip 1. ve 2. nameserverları silip Cloudflare'nin bize verdiği nameserverları yazıyoruz. Ardından nameserverlar eklenene kadar bekliyoruz bu işlem çok kısa bir sürede oluyor genelde. Ardından size uygun ayarlarınızı yapıyorsunuz. Modu da flexible seçiyoruz ve bitiyor.

Telefon numarası istediği için yapmak istemedim başka site var mı domain ne olursa olsun yeter ki cloudflareye eklesin ama domain kısa olursa sevinirim.
 
Telefon numarası isteyen hangisi? Bahsettiklerimden herhangi birine telefon numaramı verdiğimi hatırlamıyorum.

Freenom istiyor.
Infinity Free hosting ile bedava .rf.gd domain aldım fakat cloudflare uzantı iki kısımdan oluştuğu için sitenin ana menüsü değilmiş gibi algılıyor ve sitemi ekleyemiyorum.
 

Geri
Yukarı