Replika DualShock 4 fare olarak görüyor

romantik_donat

Decapat
Daha fazla  
Yakın bir zamanda satın almış bulunduğum replika bir DualShock4 var elimde. Ne kadar "fare ve kontrolcüyü çıkarıp bilgisayarı yeniden başlatmak" gibi bir çözüm bulunsa da, her kullanacağım zaman bunu yapmak epey zahmetli. Kontrolcünün kalitesinden kayaklandığını düşünmüyorum. Ölü bölge, malzeme kalitesi, titreşim fonksiyonları vb. sorunlarla karşılaşmadım. (şimdilik) Zira bundan çok daha kalitesiz olan kontrolcüde çok daha büyük sorunlarla karşılaşmama rağmen bunun gibi bir şeyi hiç yaşamadım. İnternette de bu konu ile ilgili fazla başlık bulamadım. Eğer yardım edebilirseniz çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın bir zamanda satın almış bulunduğum replika bir DualShock4 var elimde. Ne kadar "fare ve kontrolcüyü çıkarıp bilgisayarı yeniden başlatmak" gibi bir çözüm bulunsa da, her kullanacağım zaman bunu yapmak epey zahmetli. Kontrolcünün kalitesinden kayaklandığını düşünmüyorum. Ölü bölge, malzeme kalitesi, titreşim fonksiyonları vb. sorunlarla karşılaşmadım. (şimdilik) zira bundan çok daha kalitesiz olan kontrolcüde çok daha büyük sorunlarla karşılaşmama rağmen bunun gibi bir şeyi hiç yaşamadım. İnternette de bu konu ile ilgili fazla başlık bulamadım. Eğer yardım edebilirseniz çok mutlu olurum.

Çok bir bilgim yok fakat DS4 uygulamasını kurup dener misiniz?
Olmaz ise altarnatif diğer kumanda uygulamalarını deneyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı