Resident Evil 2 1-Shot Demoyu Nasıl Buldunuz?

Resident Evil 2 1-Shot demoyu beğendiniz mi?

• Beğenmedim.

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    23
  • Anket kapandı .
Makaleler
151
Yer
Çengelköy
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524428124
Resident Evil 2'nin bildiğiniz üzere bir demosu yayınlandı. 1-Shot adını verdikleri demo 30 dakika süre kısıtlamalı kısa bir demo olsa da oyun hakkında biraz bilgi sahibi olabiliyoruz.(Gerçi 30 dakikayı durduran trainer hemen ortaya çıktı.)

Oyunda beğendiğiniz veya beğenmediğiniz şeyler nelerdi? Genel olarak nasıl buldunuz?

Ben oyunu son derece başarılı buldum. Öncelikle Resident Evil 5-6 oyunlarındaki gibi aksiyon değil, RE2'nin özünden kopmamış ağır başlı bir oyun olmuş. Bulmacalar 90'lı yılların sonu, 2000'li yılların başındaki oyunların tadında. Grafikler ve oyun motoru oyunun atmosferine çok uygun. Sistem gereksinimleri oldukça düşük, sistemim 4K'da hiç zorlanmadı desem yeridir.

Demoyu denemek isterseniz: Resident Evil 2 1-Shot Demo İndirilebilir Durumda

20190111233322_1.jpg

30 Dakika süre koyduklarından dolayı indirmeye bile tenezzül etmedim. Bir firma niye oyun demosuna süre sınırı koyar anlam veremedim. Tek bir harita yayınlasa olur. O zaman boyutu da düşük olur.
İzlediğim videolar kadarıyla, Oyunun kötü olacağını düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Şahsen ben 30 dakika olmasını çok beğendim. Zurnanın ''zırt!'' dediği yerde bitiyor ve merak ediyorsunuz. Ama fiziğine alışamadım 1-2 saat oynamam gerekir akıcı olması için ve bazı yerlerde ''saçma'' bir şekilde FPS düşüyor ama onun dışında param olsa ''neden olmasın?'' diyeceğim bir oyun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı