Resident Evil 2 Remake 90TL'yi hak eder mi?

Ella Freya

Megapat
Sosyal Tayfı
Katılım
10 Haziran 2016
Mesajlar
8.844
Makaleler
14
Çözümler
17
Yer
Ötüken
Arkadaşlar kasalardan 90 TL topladım. RE2 indirimde 90TL oluyor. Zamanında kırık olarak bitirdim. Öğrenciyim tabi ki olan param da çok az oyunları ilk çıktığında alamıyoruz, ya kırılmasını yada birkaç sene geçip indirimde alıyoruz. Genellikle heyecana yenik düşüp kırıldıysa indiriyoruz. Kendimizi kandırmayalım.

RE 2 gerçekten sevidiğim bir oyun hatta şansım olsa Metro Exodus ile birlikte alırım. Çünkü her ikisinin yarı yarıya denecek şekilde fanboyuyum. Mesela şuan yeniden 3. kez Exodus'u bitirmeye çalışıyorum, her yerini bilmeme rağmen.

90 lirayı buna vermek mi yoksa online oyun mu almalıyım? Seçim bende demeyin çünkü seçeceğimi bilsem buraya sormazdım :)
 
RE 2 70 TL'ye felan da düşüyor. Bırakın şu Online oyunları. Hikâyesi, karakterleri, atmosferi olan sanatsal oyunlar oynayın. Hem kendinizi geliştirecek hem de çok zevk alacaksınız. Bu arada RE 2 Remake güzel oyun verdiğiniz paraya değer ancak RE 3 için aynı şeyi söyleyemem. Güzel oyun ama o paraya asla değmez.
 
3. oyun kısaydı ama güzeldi. Bakalım 8'i daha izlemedim güzel olmuş mu bilmiyorum ama bence de 2. oyunu satın almaya değer. Açıp açıp bitirilebilecek bir oyun.

Online oyun almayacağım. Çünkü aldığımı arkadaşlarımın da alması gerek, hiç uğraşamayacağım onlarla. Haklısınız.
 
Demosu bile sıkmıştı beni, bilecek olsam sormazdın demişsin ama işin özü böyle. Sen bilirsin.
 

Geri
Yukarı