Resident Evil 4 Remake alınır mı?

SensOuma

Hectopat
Şu an hesabımda 30 dolar bakiyem mevcut. RE4 Remake almayı düşünüyorum. 14 Mart'ta başlayacak İlkbahar indirimlerinde büyük ihtimalle indirime girecek ama hiç beklemek de istemiyorum açıkçası. Oyunu en az 10 kere sömürene kadar tekrar tekrar bitireceğim bir kere oynayıp kenara atmayacağım. Acaba 30 dolara değer mi? İndirime girmeden alınır mı?

Son düzenleme:
Şu an hesabımda 30 dolar bakiyem mevcut. RE4 Remake almayı düşünüyorum. 14 Mart'ta başlayacak ilkbahar indirimlerinde büyük ihtimalle indirime girecek ama hiç beklemek de istemiyorum açıkçası. Oyunu en az 10 kere sömürene kadar tekrar tekrar bitireceğim bir kere oynayıp kenara atmayacağım. Acaba 30 dolara değer mi? İndirime girmeden alınır mı?

İndirimde almak çok daha mantıklı olacaktır.

Şu an hesabımda 30 dolar bakiyem mevcut. RE4 remake almayı düşünüyorum. 14 Mart'ta başlayacak ilkbahar indirimlerinde büyük ihtimalle indirime girecek ama hiç beklemek de istemiyorum açıkçası. Oyunu en az 10 kere sömürene kadar tekrar tekrar bitireceğim bir kere oynayıp kenara atmayacağım. Acaba 30 dolara değer mi? İndirime girmeden alınır mı?

25 TL'ye paylaşımlı hesap al bitir. İndirim gelince ucuza alırsın hem de beklememiş olursun.

25 TL'ye paylaşımlı hesap al bitir. İndirim gelince ucuza alırsın hem de beklememiş olursun.

Daha sonradan oyunu zaten alacaksam sırf beklememek için hesap almak istemiyorum.

Oynadığım en iyi Resident Evil oyunlarından bir tanesi. Kesinlikle alınır. Ama indirim bekleyip beklememek size kalmış tabii ki. Mart 14'e bir şey kalmadı bekleyin derim.

Beklemeyi çok düşündüm ama işte hemen oynamak istiyor insan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı