İnceleme Resident Evil 4

Bu oyun yeniden yapım, orjinalini oynamayıp zaten yorum yapman hata

Ne alaka? Krasuer'ın klişe olduğunu söylüyorum, bu oyunun oynanış bakımından serideki önceki yeniden yapımlara bir yenilik getirmedi diyorum sen çıkıp "Orijinalini oyna." diyorsun, konuştuğumuz konuyla alakası bile yok. Gerçi 2023 yılında çıkan bir oyuna sessiz öldürme eklenmesine "yenilik" diyen biriyle tartışacak bir şeyim yok. Leon'un kıyafeti 2. oyundakinden farklı, bu da büyük yenilik değil mi

Yav eleştirmek için yorum diye buna derim başka bir şey demiyorum, gelmiş orijinaliyle kıyaslayacağına. Vallahi gülünç Dost Kayaoğlu gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem uzun diyonda adamlar orjinalle aynı saate yaptılar zaten orjinali oynamamışşın ki saatini bilmiyorsun

Problem uzunluğu değil, oyunun bu kadar uzunluğu kaldıracak içeriği olmaması. Bundan incelememde bahsettim ama tahmin ettiğim gibi okumadan geçmişsin Eğer oyunun orijinali da böyleyse bu konuda o da kötü.

Ya eleştirmek için yorum diye buna derim, başka bir şey demiyorum, herif gelmiş orjinaliyle kıyaslayacağına vallahi gülünç. Dost kayaoğlu gibi.

Tamam sen benden ve Dost Kayaoğlu'ndan daha iyi biliyorsun. 2023 yılında çıkan oyuna sessiz öldürme eklenmesine "yenilik" diyen biri gelmiş oyun değerlendirmeyi öğretiyor bize Ayrıca orijinaliyle niye kıyaslayayım? Adamlar bu oyunu yeni bir oyun olarak çıkarmış ve yeni bir oyun parasına satıyor, niye orijinali ile kıyaslamak zorunda olalım? Bal gibi de yalnız başına değerlendirilir bu oyun. Gece gece iyi güldürdün

Bakın öncelikle oyunun ilk halini oynanmadan ya da izlenmeden incelemek pek de doğru sayılmaz. 2004 yapım bir oyundan şu anki oyun motorunu beklemek olmaz elbette ki zorlukları var ama ilk haliyle şu anki hali arasında dağlar kadar fark var. Remake hali orijinalden sapmamaya çalışsa dahi değişen şeyler var. Çıkartılan mekanlar, değişen olaylar ve yan görevler gibi. O yüzden remake bir yapımda önce ilk oyun ve yeni oyun karşılaştırmalı ki karakterlerin derinliği anlaşılabilsin.

Gerekli şeyleri aşağıdaki mesajımda söylemiştim. Bu konuyla ilgili başka açıklama yapmayacağım.

RDR 2 incelemeni okumayı bitirdikten sonra bunu da okuyacağım

Paylaştığın günden beri okuyorum.

Güzel bir inceleme olmuş, eline sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…