Resident Evil 8 empress ekibi tarafından kırıldı!

Belki oyun almak yerine, oyun paralarıyla sistem diziyoruz? Şurası nereden baksan 5-6k.

Bana gereksiz geliyor hocam. Üst düzey bu kadar oyunu kaldıracak bir bilgisayarım olsa bile bu listeden oynayacağım hiçbir oyun olmazdı. Tabii ki yine de korsan oyunlara yapılan sitemi haklı buluyorum bazen saçma geliyor. Ucuz bir oyuna sitem yapılır ise anlarım ama pahalı oyunu oynamak için rahat bir şekilde üst segment bir bilgisayar gerekiyor insanlar onu alabiliyor ise birazcık dayanıp biriktirip oyunu da orijinal alabilir.

Yaptığınız sitem biraz gerekli biraz gereksiz hocam. Evet imkanı olmayanlar için yaptığınız sitem güzel 10TL'lik oyunu crack oynayanlar için vesaire ama bu oyunu oynamak için minimum elinizde bir 4000-5000TL'lik sistem olması gerekiyor hocam. Bu paraları verip o sistemi alabiliyorlar ise birazcık para biriktirip oyunu da orijinal alabilirler yani.

Peki bilgisayarı abisinden, ablasından gelmiş olanlar ya da ailesi oyun almayıp sadece uzaktan eğitim için kullansın diye bilgisayar alanlar, bilgisayarım kaldırıyor mu diye indirenler, ailesi oyun almayanların ne suçu var? Ama doğru Cyberpunk'ı 2 TL'ye alınca korsan olmuyor.

Peki bilgisayarı abisinden, ablasından gelmiş olanlar ya da ailesi oyun almayıp sadece uzaktan eğitim için kullansın diye bilgisayar alanlar, bilgisayarım kaldırıyor mu diye indirenler, ailesi oyun almayanların ne suçu var? Ama doğru Cyberpunk'ı 2 TL'ye alınca korsan olmuyor.

Tabii ki o da var hocam. Üstünde durulduğu sürece birçok yerlere çıkabiliyor konu siz de haklısınız.

Türkiye'de yaşayan herkes çalıntı program kullanacak kadar aç değil merak etme. 🤣 🤣
Aynen öyle kardeşim mesela Windows orijinal

Ekran Görüntüsü (101).png

İstesem de korsan oyun - program kuramam. Hem iş hem oyun amaçlı kullandığım tek bilgisayarım var. Herhangi bir sorunda kaybedeceğim iş saati çok daha pahalıya mal olur bana. Oyun oynamak için çok fazla vaktimde yok. Bu yüzden ergenler gibi her gördüğümü indireyim, bakayım neymiş gibi bir maymun iştahlılığa da vaktim yok zaten. En con Can SUNGUR'dan görüp beğendiğim Graveyard Keeper'i almıştım. 32 TL'ydi galiba. 6 ay götürür zaten beni. Gamepass'te fazlasıyla yetiyor zaten.
Gamepass olayı bilemem ben gidip NFS Heat'a 500 TL vermem ,veremem'de zaten.

Aynen öyle kardeşim mesela Windows orijinal

Eki Görüntüle 1101321

Gamepass olayı bilemem ben gidip NFS Heat'a 500 TL vermem ,veremem'de zaten.
Epic ücretsiz oyun veriyor. Steam ve GOG'da veriyor. Ya da uygun fiyatlı çok fazla oyun var. Ayrıca itch.io'da çok fazla ücretsiz oyun var zaten. Ama NFS Heat istiyorsan ille de parasını vereceksin. Stunt Rally var, ücretsiz ve açık kodlu. Yani kimse hırsızlık yaparak oynamak zorunda değil. Ücretli olan oyunu korsan oynamak başkasının eşyasını çalmaktan farksız. Üstelik onlarca alternatifi varken.

Epic ücretsiz oyun veriyor. Steam ve GOG'da veriyor. Ya da uygun fiyatlı çok fazla oyun var. Ayrıca itch.io'da çok fazla ücretsiz oyun var zaten. Ama NFS Heat istiyorsan ille de parasını vereceksin. Stunt Rally var, ücretsiz ve açık kodlu. Yani kimse hırsızlık yaparak oynamak zorunda değil. Ücretli olan oyunu korsan oynamak başkasının eşyasını çalmaktan farksız. Üstelik onlarca alternatifi varken.

Epic'in verdiği oyunları neredeyse ben paramla alıyorum ?

Amerika'da yaşayan biriyle uğraşamam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı