@beyaz kedi Monster Hunter hakkında gram fikriniz yok anlaşılan. Feedback dinlemek de kötü bir şey değil. Monster Hunter gibi bir oyunda da çok önemli bir şey. Lance, sns, ınsect Glaive (ıg için gerek var mıydı emin değilim ama bakarız artık.) Gibi yenilenmesi gereken silahlara ciddi reworkler getirilecekmiş. Betada hitspot az dediler ki güncelleme ile hallettiler hemen ve şu anda daha bile iyiymiş. Insect Glaive'in helikopter olayını geri istediler onu da getirdiler. Friendly fire longsword kullanıcıları yüzünden sorun oluyor dediler onu da kaldırdılar. Ki bu üçü de oyunu ciddi anlamda etkileyen mekaniklerdi ve altı üstü 1 haftalık beta için bunlar yapıldı. Betada canavarlar daha az kaçsın denmişti, yapmışlar game journalistlerin söylediklerine göre. Gunlance silahı gunlance mainlerinden duyduğuma göre muazzam olmuş. Bayağı sevinmişler. Benim mainim longsword da muazzam olmuş. Feedback dinlemek kötü bir şey değil. Monster Hunter gibi bir oyunda hele çok önemli ki dinlemeleri iyi. Beta optimizasyonu bayağı kötüydü ki beta olduğundan anlam verebiliyordum ve onun için de özellikle PC'ye özel emek vereceklerini belirtmişler. Benim sorunum olan textureların yüklenmemesi çözülmüş, beta eski bir versiyonmuş şu anki Build'dan. Yani iyi feedback dinliyorlar ve bu kötü bir şey değil.
Ben de sevmiyorum bunu. Genel olarak ama iyi oyunlar yaptılar son yıllarda.