Bu adamlar bir şeyi denedi mi ondan ilerliyorlar. 2004 2009 dönemlerine dönelim. Re 4Wten sonra 5I yapmaya başladılardi. Fragmani Afrika sıcaklığı gibiydi. Chris tek başınaydi. Düşmanlar vahşetti acımasızdı. 4' öyle bir ses seda getirdi adamlar o projeyi çöpe attı. Beyaz adam siyahileri katlediyor polemiği yaratıldı. Ondan Sheva eklendi aksiyon oldu. 4'ün izinden giderek o proje çöpe atıldı. Şu an o 5 fragmandaki gibi olsaydı bambaşka bir oyun olacaktı. Şu an da böyle yapıyorlar 9'da kim bilir nasıl CoD yaşanacak? Re 4 remake de gece ne güzel. Atmosfer sabah o kadar kötü ki grafikleri (ya oyunun o ikonik kısmı remake de yerler piksel piksel).

5'in şu anki halinden de gayet memnunum bu arada kötülemiyorum. Asıl Remake'in onun olmasını bekliyorum. Siyahi polemiğini de hep saçmalık buluyorum. O zaman bir adam onlarca ispanyolu gebertiyor, bu çok mu normal?
Zaten Revelations 1 çıkardılar (7'yi yapan o da güzel başlıyordu Revelations 1 ama sonra 7'de ne olduysa aynısı )

Son düzenleyen: Moderatör:
@beyaz kedi oyun hakkında ben de şüpheliyim ama önce bi çıksa nasıl olur ha? Ki CDPR, Rockstar gibi oyuncuları dolandıran firmalara bu kadar güveniyorum demeniz ile son yıllarda aslında pek de kötü bir projesi olmayan Capcom'u bu kadar yerden yere vurduğunuz düşünülünce kendinizle çelişiyorsunuz bir tık.

Capcom'u re de eleştiriyorum öbür IP'lerinde problemim yok.

Zaten her firma benim gözümde aynı ne demişler bir elin verdiğini öbür el görmesin ne yaptıklarını bilmiyoruz ne yediklerini bilmiyoruz.

Capcom da aynı dolandırıcılık kafasında.

Capcom'u RE de eleştiriyorum öbür IP'lerinde problemim yok.
RE ile sorunum daha çok aşırı sık çıkması benim. Ortaya sürekli RE salmaları diyelim. Yoksa RE2 Remake, Village, 7, 4 Remake falan yine oldukça iyi oyunlar şöyle düşününce. (3 Remake maalesef kötü bir remake.) Fakat çok sık çıkması bu oyunlarının etkileyiciliğine hem zarar veriyor, hem muhtemel potansiyellerini bir tık aceleye getirildiğinden düşürüyor, hem de diğer IPlere bu kadar önem verilmemesine sebep oluyor. Gerçi Capcom olsam ben de full MH ve RE basabilirdim. İkisi de manyak satıyor sonuçta. MH Wilds betası bile dediğim gibi Steam'de anlık 460k oyuncu gibi rekor bir sayıya ulaşarak Dragon Age: The Veilguard gibi yeni çıkmış bir oyunu bilmem kaça katladı hani. Monster Hunter ve Resident Evil aşırı büyük ipler. MH bu kadar büyük değildi de MHW ile fena patlayıp büyüdü.

Zaten hiçbir firmanın fanboyu olmamak lazım da CP2077'den sonra CDPR'ye güvenmek aşırı anlamsız bir durum. Adamlar oyuncuları dolandırdı daha ne yapsınlar?

Capcom da aynı dolandırıcılık kafasında.
Ne yapmışlar sorabilir miyim?

Hocam sizi sadece Resident Evil konularında görüyorum ama seriyi sevip sevmediğinizi anlayamadım .

Hocam sizi sadece Resident Evil konularında görüyorum ama seriyi sevip sevmediğinizi anlayamadım .

Ben son zamanlarda ki releri sevmiyorum.
İlk 3 leme ve 4'ün bu zamana kadar yeri bende ayrı doğup büyüdüğüm orijinal 3 le RE4 og zaten he 7 de güzel ama bu serinin ben ikonik ve esprileriyle benim için ilk 3 ve 4 og çok ayrı.

8 de heisenberg in robotlarını frankenstein miydi neydi oradan almışlardı(hatta telif davası açılmıştı)
Başka telif davaları mi ne yaşamışlardi bu da onlardan 1 iydi.

Yani şu an bunlar tespit edilmiş bilmediğimiz her firmanın suçu vardır.

RE5 remake duyuracaklarını düşünüyorum, RE4 Remake'in sonunda devamının geleceğini oldukça belli ettiler zaten. Hatta yan referanslarla geleceği doğrulandı bile.

Açıkçası 5 remake değil de re 1 remake veya code veronica remake gelmesi daha makbul çünkü villain cameo 4 remake de.

Açıkçası 5 remake değil de re 1 remake veya code veronica remake gelmesi daha makbul çünkü villain cameo 4 remake de.
İlk oyunlarına remastered yapmışlardı hatta. Code Veronica'ya önem veriyor mu orada şüpheye düşüyorum çünkü gerçek Resident Evil 3 oyunu Code Veronica'dır ama RE3 remake çıkarmayı tercih ettiler. Hatta biraz hayal kırıklığı bile oldu.

Hazır oyun dünyası 2025'te çok heyecanlı olacakken Capcom'un en iyi adımı atması lazım. Şahsen GTA 6'nın 2026'da çıkacağını düşünüyorum, 2025 biraz zor gibi geliyor bana.

İlk oyunlarına re 1 remake ardından 0 da sonradan çıktı. 2012 de de remastredlari çıktı bu arada o Resident Evil 3 code veronica olayı yalanlandi Resident Evil 3 code veronica değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…