Resident Evil 9'un çıkış tarihi yakın değil gibi gözüküyor

RE ile sorunum daha çok aşırı sık çıkması benim. Ortaya sürekli RE salmaları diyelim. Yoksa RE2 Remake, Village, 7, 4 Remake falan yine oldukça iyi oyunlar şöyle düşününce. (3 Remake maalesef kötü bir remake.) Fakat çok sık çıkması bu oyunlarının etkileyiciliğine hem zarar veriyor, hem muhtemel potansiyellerini bir tık aceleye getirildiğinden düşürüyor, hem de diğer IPlere bu kadar önem verilmemesine sebep oluyor. Gerçi Capcom olsam ben de full MH ve RE basabilirdim. İkisi de manyak satıyor sonuçta. MH Wilds betası bile dediğim gibi Steam'de anlık 460k oyuncu gibi rekor bir sayıya ulaşarak Dragon Age: The Veilguard gibi yeni çıkmış bir oyunu bilmem kaça katladı hani. Monster Hunter ve Resident Evil aşırı büyük ipler. MH bu kadar büyük değildi de MHW ile fena patlayıp büyüdü.

Zaten hiçbir firmanın fanboyu olmamak lazım da CP2077'den sonra CDPR'ye güvenmek aşırı anlamsız bir durum. Adamlar oyuncuları dolandırdı daha ne yapsınlar?

Ne yapmışlar sorabilir miyim?
İlk oyunlarına re 1 remake ardından 0 da sonradan çıktı. 2012 de de remastredlari çıktı bu arada o Resident Evil 3 code veronica olayı yalanlandi Resident Evil 3 code veronica değil.
Öncelikle selamlar.. Rockstar gibi 5 - 10 yıldamı oyun çıkarsınlar bide tabikide tutan seri üzerinden devam edecekler zaten son yıllarda kötü bir oyun çıkardıklarını görmedim

Öncelikle selamlar. Rockstar gibi 5 - 10 yıldamı oyun çıkarsınlar bir de tabii ki de tutan seri üzerinden devam edecekler zaten son yıllarda kötü bir oyun çıkardıklarını görmedim.

Kendin cevap vermişin işte görmemişin ya da görememişin.

Adamlar çıktı özür diledi biz bunu neden çıkardık diye ama nafile iş işten geçti.

Adamlar çıktı özür diledi biz bunu neden çıkardık diye ama nafile iş işten geçti.
Demek istediğim 5 yilda bir oyun görüceğime her sene mukemmelin bir tık altı oyun görmek daha iyi. Ha assasin gibi olacaksa tabikide her sene çıkartmasınlar

Ayrica evet o konudan bihaberim

Demek istediğim 5 yilda bir oyun görüceğime her sene mukemmelin bir tık altı oyun görmek daha iyi. Ha assasin gibi olacaksa tabikide her sene çıkartmasınlar

Ayrica evet o konudan bi haberim

Demek istediğim 5 yilda bir oyun görüceğime her sene mukemmelin bir tık altı oyun görmek daha iyi. Ha assasin gibi olacaksa tabii ki de her sene çıkartmasınlar.

Ayrica evet o konudan bihaberim.

Demek istediğim 5 yilda bir oyun görüceğime her sene mukemmelin bir tık altı oyun görmek daha iyi. Ha assasin gibi olacaksa tabii ki de her sene çıkartmasınlar.

Ayrica evet o konudan bir haberim.

Bu firma Ubisoft gibi değil, onlar her oyunu daha kötü yaparken bunlar 1 oyun yaptı mı sonraki oyunları aceleye yapıp batiriyorlar, 8'den sonraki DLC de tirt zaten, bir şeye de bağlatmadilar, 4 remake çıktı, sonra Deluxe, üstüne Gold yapıp Seperate Ways çıktıktan sonra hemen Seperate Ways'i eklediler Seperate Ways Remake de malum, oyunu kesip kesip yapanlar gene de iyi değil, Seperate Ways ana oyundan daha remake bana kalırsa daha da iyi ama ana oyun remake değil.

Ha o da direkt RE 5 Remake gönderme yaptıkları için yoksa ikisi de benim gözümde muazzam değiller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu firma Ubisoft gibi değil, onlar her oyunu daha kötü yaparken bunlar 1 oyun yaptı mı sonraki oyunları aceleye yapıp batiriyorlar, 8'den sonraki DLC de tirt zaten, bir şeye de bağlatmadilar, 4 remake çıktı, sonra Deluxe, üstüne Gold yapıp Seperate Ways çıktıktan sonra hemen Seperate Ways'i eklediler Seperate Ways Remake de malum, oyunu kesip kesip yapanlar gene de iyi değil, Seperate Ways ana oyundan daha remake bana kalırsa daha da iyi ama ana oyun remake değil.

Ha o da direkt RE 5 Remake gönderme yaptıkları için yoksa ikisi de benim gözümde muazzam değiller.
Ben daha çok oynanışa bakarım ve oyunları oynanış olarak yorumlarım evet 4OG üzerine fazla birşey katmamışlar seperate ways dediğin gibi daha bi remake olmuş hikaye ve ekstra yaratıklar vs daha iyi olmuş
8 DLC si bana birşey katmadı zaten remake den fazla bir beklentimde yok remake daha çok yemeğin üstüne yakilan s***ra gibi birşey
Biz burdan 9. Oyunun nasil olabileceğini anliyoruz sadece 4-8 deki gibi açık dünya 7 deki gibi korku 4 teki gibi yan görevler (tabi daha iyisini beklerim) 7. Oyunun korkusunu tercih etmem daha çok 2-3 karişimi olursa daha iyi olur
Üstüne birde 5 e remake çaksalar tamamdır

Ben daha çok oynanışa bakarım ve oyunları oynanış olarak yorumlarım evet 4og üzerine fazla bir şey katmamışlar seperate ways dediğin gibi daha bir remake olmuş hikaye ve ekstra yaratıklar vs daha iyi olmuş.
8 DLC'si bana bir şey katmadı zaten remakeden fazla bir beklentimde yok remake daha çok yemeğin üstüne yakilan s***ra gibi bir şey.
Biz buradan 9. oyunun nasıl olabileceğini anliyoruz sadece 4-8'deki gibi açık dünya 7'deki gibi korku 4'teki gibi yan görevler (tabii daha iyisini beklerim) 7. oyunun korkusunu tercih etmem daha çok 2-3 karişimi olursa daha iyi olur.
Üstüne bir de 5'e remake çaksalar tamamdır.

Ekstra yaratıklar remake de sadece şu boynu bükülenler dışında yok diğer verdugo yu ekstra düşman olarak saymıyorum çünkü o u-3 u-3'ü ve lazer odasını da ana oyundan alıp DLC'ye kakalayalim diye yapılan içerik.

Brutelarda ekstra düşman değil onları orijinalinde siyahi olarak ırkçılık şeyi olmasın diye maskeli domuzlara çevirdiler askeri ada da ki jj adında minigunlunun yerine geçen

Çekiçli olanda çivili tokmakli olanın yerine geçen.

Ekstra yaratıklar remake de sadece şu boynu bükülenler dışında yok diğer verdugo yu ekstra düşman olarak saymıyorum çünkü o u-3 u-3'ü ve lazer odasını da ana oyundan alıp DLC'ye kakalayalim diye yapılan içerik.

Brutelarda ekstra düşman değil onları orijinalinde siyahi olarak ırkçılık şeyi olmasın diye maskeli domuzlara çevirdiler askeri ada da ki jj adında minigunlunun yerine geçen

Çekiçli olanda çivili tokmakli olanın yerine geçen.
Tamam düzelteyim ekstra yaratiklardan kastim değişen boss savaşları oyunu daha bi eğlenceli yaptı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı