Pithiux
Hectopat
Ne alaka? Bir erkeğe veya bir kadına küfür edilmesinin aynı derecede yanlış olduğunu savunmak ne zamandan beri duyar kasmak oluyor?Twitter'a falan gitsene. Orada daha iyi duyar kasarsın.
Ne alaka? Bir erkeğe veya bir kadına küfür edilmesinin aynı derecede yanlış olduğunu savunmak ne zamandan beri duyar kasmak oluyor?Twitter'a falan gitsene. Orada daha iyi duyar kasarsın.
Ne alaka? Bir erkeğe veya bir kadına küfür edilmesinin aynı derecede yanlış olduğunu savunmak ne zamandan beri duyar kasmak oluyor?
okUmarım hak ettiğini bulursun.
teşekkür ederim.Umarım diyorum.
Arkadaşlar kıza cinsel küfürden kastım o****, ve bu zaten olan bir şey Instagram'daki kendini beğenmiş pozlar(bakın ben giyinişine laf etmiyorum sakın bunu anlamayın, ama +18 TikTok videolarından tutun, diğer +18 tüm olaylarda dahil. Üstelik kendisi hikaye ve postlarının üzerine "namus bekçileri gelmeden silelim aga" vb. şeyler yazıp +18 şeyler paylaşıyor ve bende bunu erkek grubumuza attım ve birkaç laf söyledim birkaç kişi de tanıyor kendisini.)Vb. Şeyler paylaşıyordu, erkek grubunda ki bir hain fake hesabıyla bu kız yazdı ve benim olduğumu söyledi, daha sonra tüm jig**o ajanslarından tutun diğer ajans ve sektörlere kadar telefonumu aradılar. Daha sonra Discord adlı platformdan böyle bir mesaj yazıp engelledi, şimdi ben mi haksızım o mu haksız? Ha bu arada dava yemekten korkmuyorum reşit olmadığım için dava açamazsın ama aileler açar. Ailemede olayı açıklarım(bu açıklamayı yukarıda korkuyor diyenlere yaptım.)
Karakterini direkt belli ettin. Ki zaten belliydi. Neyse.
İsterse anadan üryan atsın fotoğrafı, hiçbir şey deme hakkın yok. Ve erkek grubundaki arkadaşın hain de değil. En doğru olanı yapmış.Arkadaşlar kıza cinsel küfürden kastım o****, ve bu zaten olan bir şey Instagram'da ki kendini beğenmiş pozlar(bakın ben giyinişine laf etmiyorum sakın bunu anlamayın, ama +18 TikTok videolarından tutun, diğer +18 tüm olaylarda dahil. Üstelik kendisi hikaye ve postlarının üzerine "namus bekçileri gelmeden silelim aga" vb. şeyler yazıp +18 şeyler paylaşıyor ve bende bunu erkek grubumuza attım ve birkaç laf söyledim birkaç kişi de tanıyor kendisini.)Vb. Şeyler paylaşıyordu, erkek grubunda ki bir hain fake hesabıyla bu kız yazdı ve benim olduğumu söyledi, daha sonra tüm jig**o ajanslarından tutun diğer ajans ve sektörlere kadar telefonumu aradılar. Daha sonra Discord adlı platformdan böyle bir mesaj yazıp engelledi, şimdi ben mi haksızım o mu haksız? Ha bu arada dava yemekten korkmuyorum reşit olmadığım için dava açamazsın ama aileler açar. Ailemede olayı açıklarım(bu açıklamayı yukarıda korkuyor diyenlere yaptım.)
Hocam herkese açık sitelere -10 yaş kişilerin baktığını unutuyorsunuz herhalde.İsterse çıplak fotoğrafta paylaşır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.