Reşit olununca evden kaçılmalı mı?

DublinDEI

Decipat
Daha fazla  
Yaşadığım evden, Aileden ve çevreden bıktım. İstediğim hiçbir şey yok, Sürekli birşeylerim kayboluyor. Çok sağlıksız şeyler yedilirliyorum. Evde aradığım tarzda kıyafet çok az, giyimime karışıliyor. Okul denen berbat kurumuda hiç sevmiyorum. Eve akrabalarım gelince kendimi odaya kitliyorum. Eğlenebilecegim kaynaklar çok sınırlı. Sizce reşit olduğum vakit evden kaçmalimiyim? Yanına kacabilecegim dostlarım var.

Yaşadığım evden, Aileden ve çevreden bıktım. İstediğim hiçbir şey yok, Sürekli birşeylerim kayboluyor. Çok sağlıksız şeyler yedilirliyorum. Evde aradığım tarzda kıyafet çok az, giyimime karışıliyor. Okul denen berbat kurumuda hiç sevmiyorum. Eve akrabalarım gelince kendimi odaya kilitliyorum. Eğlenebilecegim kaynaklar çok sınırlı. Sizce reşit olduğum vakit evden kaçmali miyim? Yanına kacabilecegim dostlarım var.

Hayatını nasıl sürdüreceksin? Para, yemek vb.

Arkadaşlarımın yanında kalacağım basit yemekler tuketecegim.

Hayat Sims değil. Para konusunu nabacaksın? Hayatın boyunca basit yemekler tüketip mi kalacaksın iş bulabilirim dersin ama herkes seni kabul etmeyecek lisen bitmediyse diploman bile yok.

Hayat Sims değil. Para konusunu nabacaksın? Hayatın boyunca basit yemekler tüketip mi kalacaksın iş bulabilirim dersin ama herkes seni kabul etmeyecek lisen bitmediyse diploman bile yok.
Liseyi bitirip öyle yaşamayı düşünüyorum para önemli değil işe girmeye istemiyorum yapamıyorum.

Liseyi bitirip öyle yaşamayı düşünüyorum para önemli değil işe girmeye istemiyorum yapamıyorum.

Hayata devam edemezsin, benden söylemesi. Yaklaşık 60 yıl boyunca evde boş boş mu duracaksın yani?

Çok uçuk bir hayal hocam kusura bakmayın ama bir işiniz olmadan yaşayabileceğinizi sanmam. Hadi oldu kı yaşıyosunuz. Arkadaşınızda 1 gün kaldınız 2 gün kaldınız 3. gün ne olacak arkadaşınız sizi evinizde isteyecek mi arkadaşınız istese bile ailesi isteyecek mi bunları düşünmeniz lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı