Resmi: GTA 6 Fragmanı Aralık Ayında Yayınlanacak!

Tüm Rockstar oyunları önce konsol için üretilip sonradan bilgisayara portlandı. GTA 6'yı diğerlerinden ne ayıracak tam olarak?
RDR2'nin yaşattığı durum yaşanmaz demek istedim. Nitekim GTA5'ın daha uzun ömürlü olmasını sağlayan bir oynanabilirliği vardı. Ekstra FPS çözümleriyle kullanıcılar şartlar daha iyi olabilir.

GeForce Now'a gelir mi?
Herhangi bir Rockstar oyunu GeForce NOW'da bulunmuyor, dolayısıyla hiç sanmıyorum.

PlayStation 5, Windows 11, GTA 6. 5-10 yıl önce geyiğini yaptığımız her şey gerçekleşmeye başlıyor. Neyse ben manidar fotoğrafımı bırakıp gidiyorum, umarım oyun güzel olur.

1699474085059.png

Tüm Rockstar oyunları önce konsol için üretilip sonradan bilgisayara portlandı. GTA 6'yı diğerlerinden ne ayıracak tam olarak?

O zamanlar "GTA V Online" kazancının ne boyutlara ulaşabileceği bilinmiyordu. Take-Two ile kankası Sony oyun satış adetlerine sırtlarını dayıyorladı.

Ama nedir büyük ihtimalle GTA VI Online oyunun çıkışından sonra getirileceği için bir süre konsolda pişirirler. Hem satış adedi paraları gelir hem de Sony ile yine ortak iş yapmış olurlar. Direkt GTA VI + Online diye ilk günden tüm platformlara çıkarsa kaos olur ve zannetmiyorum Rockstar bunu kaldıracak altyapıyı hazırlayabilsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı