Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans

Bu makalemde, sizlere Kaspersky'ın kendi sitesinden, kendi hizmeti olarak resmi bir şekilde, Kaspersky Total Security 90 günlük lisans almayı göstereceğim.

Bu işlem legal olaylar ile alakası yoktur Kaspersky sitesinde belirtmiş durumda. Bazı arkadaşlarımız Kaspersky promosyonlarını takip etmediği için bilmiyor.


Kaspersky Total Security nedir?

Kaspersky Total Security: Bilgisayarınızı zararlı yazılımlardan koruyan, webde güvenli işlemler yaptıran bir yazılımdır. Çocuk koruması da bulunuyor.


Kaspersky Total Security nereden indirilir?

Kaspersky'ın kendi sitesinden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.


Kaspersky'ı kurduktan sonra ne yapacağım?
Kaspersky'a çift tıklıyoruz ve açıyoruz. Karşımız da bizden lisans isteyecek Kaspersky'ın sitesinde göstermiş olduğu Lisans'ı buraya yapıştırıyoruz.

1616265120889.png



Lisans kodum nerede?

Kaspersky'ın sitesinde promosyon olarak lisans anahtarı önünüze çıkacak fakat uğraşmamanız için lisans anahtarını buraya paylaşıyorum.

3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944

Lisans'ı nasıl aktif edeceğim?
Verdiğim lisans kodunu kopyalayıp yapıştırıyorsunuz ve etkinleştir kısmına basıyoruz ondan sonra lisansınız aktif olacak ve 90 gün sürenin tadını çıkarabilirsiniz.

1616264762268.png


Ve gördüğünüz gibi lisansımız geldi, hiçbir illegal işlem yapmadan tamamen Kaspersky'ın bize ücretsiz sunmuş olduğu şekilde aktif hale getirdik. Her bir promosyonda sizlere haber vereceğim.

7 Nisan 2021: Lisans hâlâ çalışıyor ve birkaç gün önce tekrar denedim, tekrar çalışıyor. Ne zaman biterse o zaman bilgilendirme yapacağım. İsteyenler şimdilik yapabilir. Önemli olan nokta, Kaspersky'ı size verdiğim link kısmından indirmeniz gerekiyor. Onun harici çalışmıyor.

Güncelleme: Lisans %100 çalışıyor, denenmiştir. 22.10.2022

Lisans, Kaspersky'ın mobil versiyonunda da çalışmaktadır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım hocam. Peki farklı bilgisayarda, 3 ay deneme sürümü kodunu girip açtığımız Kaspersky hesabından çıkış yapıp, kendi bilgisayarıma o Kaspersky hesabı ile girsem yine mi öyle yapar? Bilginiz var mı?

Hocam, büyük ihtimal 90 günden ne kadar kalmışsa o kadar yapar. Tam olarak bilmiyorum ama tekrar bir 90 gün vereceğini sanmam. Format ile sadece her zaman diliminde 90 gün alınabiliyor.
 
Yaptım oldu teşekkürler. Yeni indirmiştim Kaspersky Internet Security'i. Lisans deneme bitimine 18 gün vardı. Ürün anahtarını girdiğimde "Total Security'e geçeceksiniz." dedi ve geçtim. Şuan 92 günlük deneme sürem başladı.

Yukarıda bir arkadaş kodun süresi dolmuş demiş de o sebeple açıkladım. Tekrardan teşekkürler.
 

Geri
Yukarı