Davut Aslanhan
Hectopat
Yani bekleyeceksin. 
Vallahi iki arada bir derede kalmış durumdayım, iki haftada bir 200 lira olmak üzere ayda 400 lira gelirim var ama daha fazla da beklemek istemiyorum işin açıkcası.Yani bekleyeceksin.![]()
Hocam dürüst olmak gerekirse anakartın ATX olmasını istedim, Z77A-G43 hakkında ise hız aşırtma konusunda pek güzel yorumlar okumadım, diğer Z77A'lar 4.8'e ulaşabilirken bu 4.4'de kalıyormuş, bir yandan da FX-8320 li sistem aklımda GTX770 ya da R9 280X ile ama Intel daha ağır basıyor biraz.Anakarttan başlayalım: neden Z77?
Öyle de ben zaten sistemi rahatça oyun oynayabilmek için alıyorum yoksa bende orta seviye olarak gayet yetecek bir dizüstü olan HP Pavilion dv7-6c00et var.İntel sistem toplarsan ekran kartını sonradan da alabilirsin.
Sen herkese Amd öner, sonra Intel iste. Az değilsin.Hocam dürüst olmak gerekirse anakartın ATX olmasını istedim, Z77A-G43 hakkında ise hız aşırtma konusunda pek güzel yorumlar okumadım, diğer Z77A'lar 4.8'e ulaşabilirken bu 4.4'de kalıyormuş, bir yandan da FX-8320 li sistem aklımda GTX770 ya da R9 280X ile ama Intel daha ağır basıyor biraz.
- - - Güncellendi - - -
Öyle de ben zaten sistemi rahatça oyun oynayabilmek için alıyorum yoksa bende orta seviye olarak gayet yetecek bir dizüstü olan HP Pavilion dv7-6c00et var.![]()
Şaka bir yana intel olsun daha iyi.Olur mu öyle şey son mesajlarımda i5-2550k'yı da ekliyorum artık.![]()
Hocam dürüst olmak gerekirse anakartın ATX olmasını istedim, Z77A-G43 hakkında ise hız aşırtma konusunda pek güzel yorumlar okumadım, diğer Z77A'lar 4.8'e ulaşabilirken bu 4.4'de kalıyormuş, bir yandan da FX-8320 li sistem aklımda GTX770 ya da R9 280X ile ama Intel daha ağır basıyor biraz.Ek olarak biraz MSI fanboyuyum anakart konusunda, uefi biosu ve yanında gelen yazılımları falan olsun beni kendine bağlıyor.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.