Kardeşim sistemin hayırlı olsun. Bende kendi alacağım sistemi belirledim ama sen dolar bu kadar yüksek olduğu halde almaya nasıl yüreğin el verdi anlamıyorum doğrusu. Biraz daha bekleseydin dolar düşebilirdi ama olsun ginede hayırlı olsun. Artık ramlerin geldikten sonra oyun içi fps değerlerini yazarsın.
Kardeşim sistemin hayırlı olsun. Bende kendi alacağım sistemi belirledim ama sen dolar bu kadar yüksek olduğu halde almaya nasıl yüreğin el verdi anlamıyorum doğrusu. Biraz daha bekleseydin dolar düşebilirdi ama olsun ginede hayırlı olsun. Artık ramlerin geldikten sonra oyun içi fps değerlerini yazarsın.
Ben iyi niyetle kendisinden bilgi edinmeye çalışırken "sende beyin var mı?" sorusunu aldığım bir insana daha bir şey diyemem, estağfirullah beyefendi...
Ben iyi niyetle kendisinden bilgi edinmeye çalışırken "sende beyin var mı?" sorusunu aldığım bir insana daha bir şey diyemem, estağfirullah beyefendi...
İyi niyetle bilgi edinmek? Yok artık... Kibarca s***** git dedin resmen, neresi bilgi edinmek bunun? Taktığın anakarta bağlı olarak oyun içi FPS değeri değişir mi? Sen de biliyorsun böyle olmadığını.
Ayrıca mesajın içinde beni salak yerine koyma çabaların da belli seviyede. Şakayı anlamıyorsanız cevap yazmayın.
Konuyu özel mesaj atarak devam ettirebiliriz Burak, kapanması gereken konuyu uzatmayalım.
Başa bela yav bu GT serisi. nVidia bakkallar milleti kazıklasın diye çıkarmış bu kartı herhalde. (gerçi kartı satın alıp kazık yemedim ben, eski hazır pcden duruyor.)