RGB Fan Önerisi

Partidario

Kilopat
Yer
Samsun
Corsair ve Cooler Master fanları çok performanslı fakat fan için o kadar para vermek istemiyorum. Egzoz ve kasanın üst bölümünde kullanacağım bir fan arıyorum. Aerocool Orbit düşünüyorum Nasıldır? Kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim :)

O orbit benim de aklımda aslında. Bana 5 adet fan lazım yavaş yavaş almayı planlıyorum. Ama RGB yerine Noctua da alabilirim. O yüzden indirimli yakalarsam o tarafa yöneleceğim. Kasamda şu an 1 adet egzos fanı var. Başka fan yok. :) Orbit fiyatı itibari ile alınabilir. Yanılmıyorsam 190TL civarı idi.

O orbit benim de aklımda aslında. Bana 5 adet fan lazım yavaş yavaş almayı planlıyorum. Ama RGB yerine Noctua da alabilirim. O yüzden indirimli yakalarsam o tarafa yöneleceğim. Kasamda şu an 1 adet egzos fanı var. Başka fan yok. :) Orbit fiyatı itibari ile alınabilir. Yanılmıyorsam 190TL civarı idi.

Aynen hocam Corsair set düşündüm bir baktım 3’lü set 600 küsür,sonra araştırdım Aerocool düşündüm :) doğru şuan 170-190 ₺ arası.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı