RGB sistemleri paylaşalım

Şimdi bu bebeğin yanına şu fıstığı çekcem:) ⤵️

G733.jpeg

AOC CQ27G2U QHD 144Hz 1ms
ASUS TUF Gaming B550-PLUS
AMD Ryzen 7 5800X
Corsair Vengeance Pro RGB 32 GB
MSI 80+ Gold 750W
Samsung 980 Pro 1TB NVMe

ASUS GeForce ROG Strix RTX 3070 White
Thermaltake TH240 Snow
Cooler Master Masterbox TD500 White
ASUS TUF Gaming M5
Razer Blackwidow Elite
ASUS ROG Strix Gamepad
Hocam konuyla alakasız kusura bakmayın ama TH240 ile kaç derece 5800X? Bir sürü yere baktım hiç cevap yok.

Hocam konuyla alakasız kusura bakmayın ama TH240 ile kaç derece 5800X? Bir sürü yere baktım hiç cevap yok.
Tüm grafik ayarlarını en yükseğe alıp RTX: Psycho & DLSS: Balanced iken Cyberpunk 2077'te 70 derecenin üstünü görmedim, gördüysem de ben anlık ölçümler yaptığımdan dikkatimi çekmedi. İşlemciyi daha fazla zorlayacak RDR2 dahil herhangi bir oyun oynamadım zaten, AC: Valhalla dahil. Özetle, CPU ısınma sorunu yaşamıyorum sanırım.

Tüm grafik ayarlarını en yükseğe alıp RTX: Psycho & DLSS: Balanced iken Cyberpunk 2077'te 70 derecenin üstünü görmedim, gördüysem de ben anlık ölçümler yaptığımdan dikkatimi çekmedi. İşlemciyi daha fazla zorlayacak RDR2 dahil herhangi bir oyun oynamadım zaten, AC: Valhalla dahil. Özetle, CPU ısınma sorunu yaşamıyorum sanırım.
Hocam tam umudu kesmiştim yazmaz artık diye ama son anda yetiştiniz. Siz TH240 ile o değerleri alıyorsanız ben PF360 ile 65 derece oynarım diye düşünüyorum. Çok teşekkürler bu arada.

Şimdi tekrar Cyberpunk'a giriyorum, Ryzen Master ile ölçüm yapıp yazarım buraya. Bu arada mesaj düzenleme seçeneği göremiyorum, o buton kaldırıldı mı yoksa noldu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı