- Makaleler
- 5
Ortalama üstü diyelim. Asla Hagi veya Alex seviyesinde değil yetenek derseniz Sergen'de hayvan gibi yetenekliydi.
Kardeşim senin okuduğunu anlamada bir problemin mi var quaresmaya ben kötü mü dedim? Yetenek olarak da çok yetenekli olsa bile en yetenekli futbolcu kesinlikle değildir. Hagi, roberto carlos, samuel eto gibi adamlar geldi bu ülkeye yetenekten kasıtın ne. Dribling mi? Şut mu? Hız mı? Oyun aklı mi? Üçüde de üstün quaresmadan. Trivela, rabona yapıyorsun diye en yetenekli futbolcu olmuyorsun.
Kötüyse zaten herkes biliyordur senin iyi veya kötü demenle adam iyi veya kötü olmazki kariyer olarak doğru olabilir alex ve hagi daha iyi olabilir fakat Süper Lig'in en yetenekli oyuncu quaresmadır bunu objektif olan her fbli ve gsliye sor onlarda aynısını söyler.
Konuyu açan arkadaş sanırım bursasporlu nickde 16 sayısını görünce öyle düşündüm![]()
Kardeşim asıl sen okuduğunu anlamamışsın kariyer açısından demiştim hagi ve alex kariyer olarak daha iyi olabilir ama yetenek olarak yanına yaklaşamaz demişim dikkatli oku. Bir de hagi eto ve carlos sana göre iyi başkasına göre değil belki nesnel konuşma her ne kadar sen daha iyi desende gerçek değişmiyor quaresma yetenek olarak daha iyiydi. Adamda frikik vardı uzaktan şut vardı pas vardı dediğin gibi rabona ve trivela vardı aklına gelebilecek her türlü çalım vardı muz ortası açıyordu adamın en yetenekli olması için gereken ne var başka. Sana göre yeteneklidir değildir ama nesnel olarak bakarsak en yeteneklisi oydu.
Konuyu açan arkadaş sanırım bursasporlu nickde 16 sayısını görünce öyle düşündüm![]()
Hagi daha yetenekli futbolcudur kesinlikle tartışmasız bu öznel değil nesneldir. Adam orta sahadan top alır bütün takımı geçer gol atar, sıfırdan atar, aşırtma vurur, gelişine vurur, 40 metreden gol atar. Adam eksiltir, free Kick de zaten ondan üstüne yok. Roberto carlosu zaten anlatmama gerek var mı? Eğer sen quaresmayı yetenek olarak bu adamlar önde görüyorsan kusura bakmada sen futbolun F'sinden anlamıyorsun.
Galatasaraylıyım.
Benim futbol anlayışıma göre de hagi şişirilmiş bir oyuncudur alex ve sergen daha yetenekli![]()
Hagi daha yetenekli futbolcudur kesinlikle tartışmasız bu öznel değil nesneldir. Adam orta sahadan top alır bütün takımı geçer gol atar, sıfırdan atar, aşırtma vurur, gelişine vurur, 40 metreden gol atar. Adam eksiltir, free Kick de zaten ondan üstüne yok. Roberto carlosu zaten anlatmama gerek var mı? Eğer sen quaresmayı yetenek olarak bu adamlar önde görüyorsan kusura bakmada sen futbolun F'sinden anlamıyorsun.
Galatasaraylıyım.
Tamamda şut dışında ve frikik dışında ne var adamda bana haginin bütün takımı geçip gol attığı videoyu atsana bir bakayım nasıl geçip atıyormuş golü sadece şut üzerinden uzaktan şut attı diye daha yetenekli sanıyorsan sen futbolun F'si̇nden anlamıyorsun.
Tamamda şut dışında ve frikik dışında ne var adamda bana haginin bütün takımı geçip gol attığı videoyu atsana bir bakayım nasıl geçip atıyormuş golü sadece şut üzerinden uzaktan şut attı diye daha yetenekli sanıyorsan sen futbolun F'si̇nden anlamıyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.