O takılı olan USB kablosununu isterseniz 1 metre bile alabilirsiniz. USB 3.0 olan USB'den USB'ye istediğiniz kabloyu kullanabilirsiniz.Bu riserların kabloları falan aşırı kısa. İnsanlar bunları tek anakarttan diğer kartlara nasıl dağıtıyor onu anlayamıyorum.
Hocam oyuncu anakartlarında 5'den fazla slotu olan görmedim. X16 slotunda altta paylaştığım aparatı takarsanız toplam 8 tane ekran kartı takabilirsiniz. Eğer çoğaltıcı kullanmadan 5'ten fazla ekran kartı takabileceğiniz anakart istiyorsanız mining anakartlarına bakmanız gerekiyor. Onların fiyatları da 1700 TL'den başlıyor ve elinizde bulunan işlemcilerden takamayacağınız için yeni işlemci almanız gerekiyor. Hem de ileride satmanız gerekirse satmanız zor olur. Bence çoğaltıcı kullanmak çok daha mantıklı.1000₺ altı olmasına gerek yok. 7 taneye kadar takabileceğimiz bir anakart yok mu? Yada 5 li rig kurup 2 taneyide pc de çalıştırabilirim. İleride 2 kart daha eklersem diye söylüyorum.
Adaptör & Çevirici Modelleri ve Fiyatları - n11
Adaptör & Çevirici ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Adaptör & Çevirici çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.