Önceden lolskin uygulamasını kullandıysanız eğer dosya kalıntıları bir şekilde LoL klasöründe kalmış olabilir. Lolskin artık yasaklandığı için client algoritmasına kalıntılar takıldı galiba.
İstemci içerisinde değişiklik yaparak (Kostüm/İçerik hileleri, Botlar, Modlar vb.) ve/veya sistemin açığından yararlanarak oyun içerisinde rakiplerine karşı haksız avantaj elde ettiğin sistemimiz tarafından tespit edilmiş.
Haksiz rekabetten dolayi diye zaten sana bir aciklama yapilmis illa hangi programi kullandigini sana belirtmek zorunda degiller illegal bisiler yapmis olmasan bu konuda ban yemenin bence imkani yok.Fakat dediğim gibi, reform kartı yok, üçüncü parti yazılım olduğu söyleniyor ama o da yazmıyor. Hesabıma girdiğimde Kalıcı Olarak Uzaklaştırıldı yazıyor istemci reform kartında. Ama herhangi bir chat geçmişi falan da yok. Bomboş. Üçüncü parti yazılım zaten hiç kullanmadım. Salak değilim, onca para yatırıp senelerimi verdiğim hesabımda script, LoLSkin falan asla kullanmam.
Normalde öyle, ama böyle durumlarda direkt kopyala- yapıştır mesajlar gönderiliyor.
Bu hileleri hiç kullanmadım. Sadece ve sadece siyah simge programı vardı. Onu zaten herkes kullanıyor. Hesabın şifresi de kimsede yok. Değiştirmiştim 1 ay önce şifremi.@Înfêrnîus Hesabının bilgilerinin senden başkasında olmadığına emin misin? Reform kartı sohbet yüzünden ceza almadığında boş bırakılır. Örnek olarak oyun içinde insanları hareketlerinle rahatsız ettiğinde, oyunlarda AFK kaldığında, bu tarz sebeplerden ceza aldığında reform kartı boş bırakılır.
Ayrıca sana zaten neden ceza yediğini söylemişler.
Evet, bunun ban sebebi olduğunu düşünmüyorum dostum.@Înfêrnîus Kullandığın program "Rift Explorer" ve 3. parti bir yazılım. İstemci üzerinde çeşitli değişiklikler yapıyor. Neden dolayı ceza aldığını öğrenmiş oldun, cezanın kaldırılacağını hiç sanmıyorum.
Çünkü yazdığın bir şey yüzünden ceza almadın.Fakat dediğim gibi, reform kartı yok...
Zamanında kullandığın bir şey yüzünden olabilir. Program kullanıp kaldırdığını sanmana rağmenEğer bilgisayarımda üçüncü parti yazılım tespit edilse o bilgisayarda girdiğim tüm hesaplarım ban yemez miydi zaten?
Riot'ın Blitz kullananların şu an ban yememesi ileride yemeyecekleri anlamına gelmiyor gibi bir açıklaması var. Blitz değil ama başka program (Rift Explorer) kullandığını iddia etmişler. Direkt senin yazdığını göremedim. Ama aynı şekilde senin yalanladığını da görmedim.Riot'un kendi açıklaması bu. Oyun içine etki eden bir şey değil bu. Zaten yüksek elo bir çok kişi bu programı kullanıyor. Onlar neden ban yemiyor? Bunun içinde yayıncılar da dahil.
Maalesef senin düşüncenle olmuyor. Adamların oyunu ve kuralları onlar koyuyor. Kafalarına göre ekleyip çıkartıyorlar. Denildiği gibi LoLSkin EUW sunucusunda ban sebebi değilken TR'de öyle mesela. Bir şey deyince kayda değer bir cevap alamıyorsun. Geçiştirme türünde oluyor aldığın cevap.Evet, bunun ban sebebi olduğunu düşünmüyorum dostum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.