Riot Games şifre sıfırlama talebi geldi

Egqe

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Benim yakın zamanlarda Riot Games hesabım çalınmıştı. Ben de Riot desteğe bilet göndererek hesabımı geri almıştım. Benden yeni mail istemişlerdi ve değiştirdim. Sabah kalktığımda mailime şifre sıfırlama talebi gelmiş. Ben onaylamadım ama hesabı çalan kişi Riot kullanıcı.

Riot kullanıcı adımı biliyor olacak ☹️ yanlışlıkla gönderdim kusura bakmayın postama şifre sıfırlama talepleri geliyor sizce tekrardan çalınabilir mi?

Riot kullanıcı adımı biliyor olacak ☹️ yanlışlıkla gönderdim kusura bakmayın postama şifre sıfırlama talepleri geliyor sizce tekrardan çalınabilir mi?
Çalınmaz şifre sıfırlama talebi ile

Benim yakın zamanlarda Riot Games hesabım çalınmıştı. Ben de Riot desteğe bilet göndererek hesabımı geri almıştım. Benden yeni mail istemişlerdi ve değiştirdim. Sabah kalktığımda mailime şifre sıfırlama talebi gelmiş. Ben onaylamadım ama hesabı çalan kişi Riot kullanıcı.
Eğer sana gelen mail riotun kendi adresinden gelmediyse girme. İçin rahat etmiyorsa riot hesabına gir şifreni değiştir.

Çalınmaz şifre sıfırlama talebi ile.

Teşekkürler çok fazla gelmişti biraz korktum 2 adımlı doğrulamada açık Riot kullanıcı adımı bilmesi beni biraz endişelendirdi.

Eğer sana gelen mail Riot'un kendi adresinden gelmediyse girme. İçin rahat etmiyorsa Riot hesabına gir şifreni değiştir.

Riot'tan geldi hesabı çalan kişi Riot giriş ismimi bildiği için şifre sıfırlama talebi göndermiş.

Teşekkürler çok fazla gelmişti biraz korktum 2 adımlı doğrulamada açık Riot kullanıcı adımı bilmesi beni biraz endişelendirdi.

Hocam sizin elinizde altında adam sana dosya atar keylogger ya da RAT olur şifreni öğrenir alır hesabı aksi taktirde sabaha kadar mail atsın hesabı alamaz.

Hocam sizin elinizde altında adam sana dosya atar keylogger ya da RAT olur şifreni öğrenir alır hesabı aksi taktirde sabaha kadar mail atsın hesabı alamaz.

Teşekkürler ya içimi rahatlattınız Discord'dan bana arkadaşlık isteği gönderip giriş ID'mi yazınca bayağı korktum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı