Riot Games'ten haksız yere ban yiyen var mı?

Katılım
24 Ağustos 2020
Mesajlar
346
Çözümler
1
Ben hiç ban yemedim, yemem de. hileci de değilim. Valorant ve LoL oynuyorum. aranızda hiç haksız yere ban yiyeniniz var mı? Veya yedikten sonra kalktı mı? Hilecilerden bahsetmiyorum. Sadece hile kullanmadan ban haksız ban yiyen veya açabilen var mı? Amacım kötü değil sadece Riot Games desteğin ne kadar güvenli ve adaletli olduğunu merak ediyorum.
 
Şahsen hiç denk gelmedim, yaklaşık 6-7 senedir oynuyorumdur. Arada bazı ufak sıkıntılar olmuştur illaki ama çözüme ulaştırıyorlar sonunda. Çoğu haksız ban yedim diyenlerin genelde yalancı çıktığını şahit oldum. Zaten nedensiz bir şekilde ban atmıyorlar, sebebini belirtiyorlar. Böyle insanlar çok maalesef. Umarım yukarıda fotoğraf atan arkadaş nedensiz, sebepsiz yere ban yediğini düşünmüyordur ki güzelce spam yapmış kendisi. Kalıcı olarak uzaklaştırıldığına göre ilk yaptığı şey de bu değil gibi duruyor.
 
Ben hiç ban yemedim, yemem de. Hileci de değilim. Valorant ve LoL oynuyorum. Aranızda hiç haksız yere ban yiyeniniz var mı? Veya yedikten sonra kalktı mı? Hilecilerden bahsetmiyorum. Sadece hile kullanmadan ban haksız ban yiyen veya açabilen var mı? Amacım kötü değil sadece Riot Games desteğin ne kadar güvenli ve adaletli olduğunu merak ediyorum.

Ben daha az önce yedim desteğe yazdım cevap bekliyorum.
 
Ben. Hiçbir suçum olmadan üçüncü parti yazılım diye banlandım!!..

 
Riot ban atma konusunda Valve'den kat ve kat dikkatli. Hiç yanlış ban attıklarını görmedim.

Bu cümle çok şüpheli geldi bu arada :D.
Ben aralık 20 tarihinde Valorant'tan 3 aylık haksız bir ban yedim.
Sadece ben değil binlerce kişi daha yedi.
sikayetvar.com/riot-games
sikayetvar.com/valorant
Buradan bakabilirsin 500 TL yatırdıgım hesapta neden hile açayım? :D
Riot ban atma konusunda Valve'den kat ve kat dikkatli. Hiç yanlış ban attıklarını görmedim.

Bu cümle çok şüpheli geldi bu arada :D.
Ben Aralık 20 Tarihinde Valoranttan 3 aylık haksız bir ban yedim.
Sadece ben değil binlerce kişi daha yedi
sikayetvar.com/riot-games
sikayetvar.com/valorant
buradan bakabilirsin 500 tl yatırdıgım hesapta neden hile açayım ? :D
 
Merhabalar arkadaşlar, öncelikle şu konuya gerçekten bir açıklık getirelim. Riot haksız ban atarmı atar evet, kesinlikle hemde! Başımdan geçen olayı anlatayım sizlere, offline hikayeli bir oyun olan assasin creed odyseey'a para hilesi yapmak için trainer indirdim ve vanguard arkadaşımız tespit etmiş olucakki bilgisayardan giriş yaptığım hesaplarım sınırsız ve oyuna giremiyim diye 6 aylık bir cihaz banı uygun görmüşler. Ticket attım ve durumu anlatmaya başladım çünkü valorantta etki etmeyen bir hile ban sebebi değildir, olmamalı. Banınızın araştırılmasını rica ediyorsunuz, ilgilenmiyolar, lütfen diyorsunuz, kilişeleşmiş kopyala yapıştır cevaplar veriyolar. Buda nasıl olsa hilecidir, herkes hile kullanmıyorum diyor mantığı galiba. Vanguard bana kalırsa bugune kadar en kötü anti cheat olabilir. Gereksiz uygulamaları hile olarak algılıyor. Ama valorant hilelerinin önüne nedense geçemiyor. Valve kraldır! Bunada neden derseniz en azından bilgisayarınızı vanguard gibi rehin almıyor.
 
Valve haksız ban atmıyor.
Kesinlikle öyle, cs go hilesi açarsan banı yersin kardeşim. Ama gidip başka oyuna hile açınca valve sen neden bilgisayarında hile kullanıyorsun diye bugüne kadar kimseyi banlamamıştır. Vanguard tamamen bir zombi gibi bilgisayarın içini delik deşik ediyor. Assasin creede kullandığım bir hile yüzünden valorantta ban yemek tamamen haksızlık ve bana kalırsa hiç adil değil.
 

Geri
Yukarı