RiotClientService yüksek CPU kullanımı

İşletim sistemi
Windows 10

Tugay Coşkun

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5600X | Anakart: Gigabyte B550 GAMING X | Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3070 8GB | Ram: Corsair Vengeance RGB PRO 16GB 3600 MHz CL18 | SSD: SAMSUNG 990 PRO 2TB M.2 SSD ve SAMSUNG 980 1TB M.2 SSD | Monitör1: MSI OPTIX G321CQP 31.5" 165Hz 1ms WQHD Freesync Premium 1000R Curved 2560X1440
Nedir bu bir açıklaması olan var mı? Normal mi yani?
PC Öz.:

cpu.kul..png

CPU: Intel G3260
RAM: 8+4 DDR3 1600 MHz
GPU: 750 Ti
Samsung Evo 860 500 MB

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabit diskinizde 20GB'ın üzerinde bir dolma var ise büyük ihtimalle yine istemci ile alakalı bir problem, Çünkü aynı şeyi bende yaşadım, Ana diskiniz üzerinde AppData\Local\Riot Games yolunu bir kontrol edin derim, İstemci arkada açık kalıp sürekli .log dosyaları oluşturup olarak girdi giriyor. Ben 27GB'lık .log dosyası sildim.

İstemci arada takılıp açılmıyor ve arkada kalıyor. Görev çubuğuna bakarsak bunun gibi bir şey yaşamışsın gibi. Tekrar yaşarsan görev yöneticisinde LoL ile alakalı her şeyi sonlandırıp sıfırdan açmayı dener misin? CPU kullanımını da kontrol et.

Hepinize cevapları için teker teker teşekkür ederim. Sorun sanırım istemciden kaynaklı gayet normal oyunumu oynuyorum. Var bu istemcide bir sorun ama hadi neyse ...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı