- Makaleler
- 2
Razer DA V2 Mini, Delux M625 PMW3360.Hocam bana 500 TL ye 1 tane fare önersene.
Razer DA V2 Mini, Delux M625 PMW3360.Hocam bana 500 TL ye 1 tane fare önersene.
600 TL olur mu?Hocam bana 500 TL ye 1 tane fare önersene.
Alınmaz. Size Ajazz AJ199 önerebilirim.
Bu da bir seçenek tabii.
Kablosuz şartı aramıyorsanız Pulsefire Haste alın.
Alan bazı kişiler dediğiniz de bir kişi hocam yapmayınAJ199 pek içime sinmedi, alan bazı kişiler bağlantıda kopmalar olduğunu söylüyor
Amazon.com.tr bu alınır mı ?
Kablosuz bakıyorum
Tavsiyeleriniz için teşekkürler, biraz daha araştırma yaptım ve Rampage Fury Z aldım.
bunu neye dayanarak yazıyorsunuz anlayamadım, aldığım fara pwnage markasınınDünyanın en berbat tercihi. Geçmiş olsun konuyu boşuna acmissiniz belli oldu.
Çok ağır boş yapıyorsunuz. Pem3335 sensor ve omron Switch kullanan bir mouse bu fiyatlara en kötü seçimlerden biri tabiiki. Özellikle darmoshark m3 ve ajazz aj199 varken gidip tenekeye para vermissiniz. @550519 hocamda aynı şeyleri söyleyecektir. Geçmiş olsun tekrardan berbat bir seçim.bunu neye dayanarak yazıyorsunuz anlayamadım, aldığım fara pwnage markasının
Ultra Custom Wireless Symm 2 modolini baz almış, bu bana o kadar da kötü bir tercihi olarak gözükmedi
Symm 2 ise kailh GM 8.0 switch , 3370 sensor kullaniyorbunu neye dayanarak yazıyorsunuz anlayamadım, aldığım fara pwnage markasının
Ultra Custom Wireless Symm 2 modolini baz almış, bu bana o kadar da kötü bir tercihi olarak gözükmedi
Çok ağır boş yapıyorsunuz. Pem3335 sensor ve omron Switch kullanan bir mouse bu fiyatlara en kötü seçimlerden biri tabiiki. Özellikle darmoshark m3 ve ajazz aj199 varken gidip tenekeye para vermissiniz. @550519 hocamda aynı şeyleri söyleyecektir. Geçmiş olsun tekrardan berbat bir seçim.
Symm 2 ise kailh GM 8.0 switch , 3370 sensor kullaniyoraralarinda daglar kadar fark var kisacasi. Sadece shape olarak ayni iki mouse u karşılaştırmak çok komik. Delux M625 wireless bile çok daha iyidir bundan. Geçmiş olsun size tekrardan.
Darmoshark m3'te alabilirdiniz? Fury Z yerine Pulsefire haste almak bile daha mantıklıydı.Rehber: Oyuncu Farelerinde Kullanılan Sensörler, Özellikleri ve Sıralaması
Üretici(ler) SENSÖRLER IPS (Saniyede Max Okunan İnç Sayısı) G (İvme) DPI (CPI) Sensör Türü PixArt & Razer Razer Focus Pro 750IPS 70G 30K Optik PixArt PAW3395 650IPS 50G 26K Optik PixArt & Razer Razer Focus+ 650IPS 50G 20K Optik PixArt PAW3399 650IPS 50G 20K Optik Steelseries & PixArt...www.technopat.net
pem3335 yabana atılacak bir sensör değil, fiyat konusunda haklı olabilirsiniz ki ben 750TL'ye aldım indirimle, aj199 alsaydım 17 günde anca gelecek, hızlı korgoyu seçsem 1500 TL geliyor, ki yurt dışından almaya biraz karşıyım
1-ürünün garanti mevzusu
2- Amazondan şarj kablosu aldım, ürünü gümrükten çaldılar xd , yada başka bi şey yaptılar bilmiyorum ürün yok, ama iade yaptı amazon.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.