Rival 3 vs Viper Mini

Geçtiğimiz cumartesi.
Bu kampanyayı kaçırmam kötü olmuş. Ürünün HB güncel fiyatı satıcı HB olma koşulu ile 295 TL ve kampanya döneminde indirim gelebilir ayrıca kupon da yakalanabilir fakat 200 TL üzerinden çok bir fark oynayacağını günümüz şartlarında pek düşünmüyorum.
Hocam 179 TL'ye düştü Rival 3 çökün bence SteelSeries Rival 3 RGB Gaming Mouse | ITOPYA
Sanırım ben net olarak bir üründe karar kılarak bu indirime vesile olmuş olabilirim. Bu benim şansızlığım gerçekten.
Rival 3 için çok abartılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum, indirimin güzel olduğu konusunda hem fikirim. Fakat viper mini 20 lira farka değecek bir mouse.
SteelSeries Rival 3 vs Razer Viper Mini Side-by-Side Mouse Comparison
Genel olarak ürünleri bu site üzerinden kıyaslamıştım. Fiyat eşit veya SS Rival 3 daha pahalı iken kesinlikle tercihim Razer Viper Mini iken SS Rival 3 20 TL (Düzeltme ihtiyacı duydum. Kargo ücretini hesaba katarsak 10 TL) daha ucuz iken emin olamadım açıkçası. Bu durumda firmanın Türkiye özelinde ve Genel olarak verdiği teknik servis desteği ve dayanıklılığı ön plana çıkıyor. Bu konularda ürünleri kullanan arkadaşların yorumlarını da merak ediyorum. Örnek olacaksa Corsair HS35 model kulaklığı kullanıyordum. Herhangi bir ekstra fiziksel temas olmamasına rağmen çatlamıştı. Türkiye garantisi ürünü aynı şekilde geri yollarken Corsair Global genel merkezleri Hollanda üzerinden ürünümü değiştirmişlerdi. Biraz uzun tuttum mevzuyu ama buna benzer bu iki marka özelinde olumlu olumsuz deneyimlerini aktaracak arkadaşlar varsa seçim konusunda daha yardımcı olabilirler.
 
Herkese mesajları ve yardımcı olmaya çalıştıkları için teşekkür ederim. Razer Viper Mini siparişimi vermiş bulunmaktayım. Ürün gelince özellikle boyut olmak üzere düşüncelerimi paylaşırım. Bu ikileme düşen arkadaşlara da yardımcı olabilirim belki bu sayede.
 

Geri
Yukarı