Rival 5 vs. DeathAdder V2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki soruyorum Rival 5'de kaplama dökülmesi, kauçuk tarzı sorunlar var mı?

Hatırladığım kadarıyla ben Razerin bu ürününu çok beğenmiştim."Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe" Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Peki soruyorum Rival 5'de kaplama dökülmesi, kauçuk tarzı sorunlar var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani yine aynı şey 8KHZ çok gereksiz kullanmazsın bile yine tasarımsal olarak farkı var.
Tasarımı fingertrip uygunu gibi.
Hatırladığım kadarıyla ben Razerin bu ürününu çok beğenmiştim."Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe" Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Yanda cıkınti olan dusunmuyorum.
Simetriden yeterince vaz gectim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Izledim ama o uzun surec incelemesi degil ve forumda kullanan da yok!

@Ali Güngör Technopat ekibi test etmişti fareyi daha sonra herhangi bir soyulma, dökulme, kaucuk tarzi sorun oldu mu?

800 TLye kadar her urune param yeter bayrama kadar.
Suan 475TL var.

Spray yapılmayan mausa para vermem.
10K CS:GO saatim bulunuyor; bu dediğin şeyi yaşasaydım anında fareyi çöpe atardım. Eline gelen ürün sorunlu, modelde bir sorun yok.

@Emre3322 @Greenville @BerkayZ87 anladığım kadarıyla Razer'de sorun yok ama DAv2 tutuşuma uygun değil.
Peki Razer Viper 8Khz nasıl?

Rival 5'ten tek korkum soyulma, kaucuk sorunu yoksa cok sevdim onu ama herkes SS ürünlerin omru 1 sene falan yazmis.
Tek korkum bu cidden 1 sene kadar az surmez degil mi?

@Emre3322 @Greenville @BerkayZ87 anladığım kadarıyla Razer'de sorun yok ama DAv2 tutuşuma uygun değil.
Peki Razer Viper 8Khz nasıl?

Rival 5'ten tek korkum soyulma, kaucuk sorunu yoksa cok sevdim onu ama herkes SS ürünlerin omru 1 sene falan yazmis.
Tek korkum bu cidden 1 sene kadar az surmez degil mi?
Vallahi kullanmadığım için bilemiyorum ama 2-3 sene götürür bence.

Hocam belirli bir teknik seviye sonrası, en iyi mouse elinize en uygun olandır. Burada bir anlaşalım. Teknik olarak ve malzeme kalitesi itibarıyla DA V2, Rival 5'e göre daha üstün bir mouse. Bir süreden sonra spray yapamamak, bilmem ne gibi gerçek dışı ve alakasız yorumları da bırakınız. Öyle bir şeyin mantıklı bir açıklaması dahi yok. DA V2 ile profesyonel esporculuk kariyerime başladım, şu anda da DA V2 Pro ile gayet memnunum. Fakat başta da söylediğim gibi, en iyi mouse elinize en uygun olandır. Ben aynı şekilde Logitech G Pro Superlight mouse'u kullanamadım ergonomik olarak bana uygun olmadığı için. Halbuki sektördeki en çok kullanılan mouse o.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı