Rival 5 vs. DeathAdder V2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hangisi?
@berkayytekinn elime Rival 5 tam oturdu.

DAv2 fingertrip tutuş 13x9 elime uyar mı?
Eğer tam oturduysa kalan özellikleri ciddi bir kronik problem olmadıkça göz ardı edebilirsiniz. 13x9 fingertip için DA V2 biraz büyük bir mouse. DA V2 mini veya Viper daha uygun olur ille de Razer olacaksa.

Eğer tam oturduysa kalan özellikleri ciddi bir kronik problem olmadıkça göz ardı edebilirsiniz. 13x9 fingertip için DA V2 biraz büyük bir mouse. DA V2 mini veya Viper daha uygun olur ille de Razer olacaksa.
Ille de Razer olsun kuralım yok.
Tek olay internette SS fareler max 1 yil dayanir falan yazilmis. Kaucuk eriyor, kaplama dokuluyor falan yazilmis.

Razer Deathadder V2 farede, yüksek tekerlek sesi sorunu ve yay sesi gibi ses çıkaran tuş sorunu yaşayan çok kişi var. Yeni aldım, bugün servise gönderdim. Razer'ın kalite kontrol sorunlar var bu farede. Reddit'te vs. bir sürü bu sorunları yaşayan kullanıcı görebilirsiniz.

Razer Deathadder V2 farede, yüksek tekerlek sesi sorunu ve yay sesi gibi ses çıkaran tuş sorunu yaşayan çok kişi var. Yeni aldım, bugün servise gönderdim. Razer'ın kalite kontrol sorunlar var bu farede. Reddit'te vs. bir sürü bu sorunları yaşayan kullanıcı görebilirsiniz.
O zaman ele DAv2 ...
Yahu biri bilsin şu sorunun cevabini:

SS Rival 5 farede kauçuk sorunu ve kaplama dökülmesi sorunu var mı?
Beni uzun sure goturur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı