Rival 600 DPİ Azaltma Tuşu

Makaleler
33
Yer
Kadıköy
Daha fazla  
Logitech G502 ya da Rival 600 arasında kaldım. Görsellik ve sensör olarak Rival 600 ağır basıyor ama merak ettiğim bir şey var. 502 ve 402'nin yan tarafında üzerinde nişancı işareti olan bir tuş var ve ona bastığınız zaman DPİ azalıyor ve mouse yavaş hareket ediyor, böylece nişan almak kolaylaşıyor. Böyle bir özellik Rival 600'de var mı ?

Logitech G502 ya da Rival 600 arasında kaldım. Görsellik ve sensör olarak Rival 600 ağır basıyor ama merak ettiğim bir şey var. 502 ve 402'nin yan tarafında üzerinde nişancı işareti olan bir tuş var ve ona bastığınız zaman DPİ azalıyor ve mouse yavaş hareket ediyor, böylece nişan almak kolaylaşıyor. Böyle bir özellik Rival 600'de var mı ?
Rival 600 orta kısmında cpi değiştirme tuşu var. Steel series engine programında 2 kademeli cpi ile istediğin değerleri girebilir, rival 600 orta kısmında ki cpi değiştirme tuşu ile geçiş yapabilirsin.

Rival 600 orta kısmında cpi değiştirme tuşu var. Steel series engine programında 2 kademeli cpi ile istediğin değerleri girebilir, rival 600 orta kısmında ki cpi değiştirme tuşu ile geçiş yapabilirsin.
Yalnız nişan alırken onu yapmak pek mümkün değil, bunu yan tuşlardan birine atayamaz mıyız yani tuşa basılı tuttuğunda DPI düşecek, elini çektiğinde normal değere dönecek şeklinde. G502'de bu var.

Yanlış bilgi verilmiş, CPI değiştirme tuşunu, Steelseries Engine 3 ile başka tuşa da atayabilirsiniz. Elimde bu mouse var sorunuz varsa cevaplayabilirim. Acil Satılık Steelseries Rival 600 Ucuz - GittiGidiyor
Tek bir tıkla bu işlemi yapıp sonra aynı şekilde geri alabiliyor muyuz hocam? Oluyorsa nasıl yaparız ? Aldım ben şu an kullanıyorum Rival 600’ü.
2. CPI ayarına geçme tuşunu bir tuşa atayıp, ona basılı tuttuğum sürece geçmesini elimi çekince 1. CPI ye dönmesini istiyorum aslında.

Steelseries Engine 3 açtıktan sonra sol alttan + NEW tuşuna basıp configuration oluşturuyoruz. Bu yeni profilde ikinci olarak kullanmak istediğiniz yeni DPI ayarlarını yapıyorsunuz.
Sonra Sol Sekmeden, "Default Profile" geri dönüp mesela tuş olarak "Button5" seçip, Button Binding bölümünden Launch Configuration/Rival 600/Oluşturduğunuz Configuration seçip DONE diyoruz. Bu sayede B5 tuşuna basıldığında yeni oluşturduğunuz profile geçiyor ve bu sayede DPI değişmiş oluyor.

Asıl istediğiniz basılı tutmayı ben de yapamadım bir yolu vardır elbet.
Default profilde B5 tuşuna, CPI Toggle atadığımız da CPI değişimi gayet düzgün çalışıyor. Fakat, Sağ tarafta Playback Options/Repeat While Pressed dediğimiz de CPI değişimini yapamıyoruz. O kısım çalıştırılabilirse basılı tutarken CPI değişir bıraktığımızda eski haline dönecektir

Steelseries Engine 3 açtıktan sonra sol alttan + NEW tuşuna basıp configuration oluşturuyoruz. Bu yeni profilde ikinci olarak kullanmak istediğiniz yeni DPI ayarlarını yapıyorsunuz.
Sonra Sol Sekmeden Default Profile geri dönüp mesela tuş olarak "Button5" seçip, Button Binding bölümünden Launch Configuration/Rival 600/Oluşturduğunuz Configuration seçip DONE diyoruz. Bu sayede B5 tuşuna basıldığında yeni oluşturduğunuz profile geçiyor ve bu sayede DPI değişmiş oluyor.

Asıl istediğiniz basılı tutmayı bende yapamadım bir yolu vardır elbet. Default profilde B5 tuşuna, CPI Toggle atadığımızı düşünelim. zaman gayet düzgün çalışıyor. Sağ tarafta Playback Options/Repeat While Pressed
Çok teşekkür ederim hocam.
Basılı tutarak yapma olayı için sanırım makro gerekiyor, böyle bir makro araştıracağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı