RKS AROME 125 alınır mı?

LuisB4y

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ötüken
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2
Meslek
Öğrenci
Son düzenleyen: Moderatör:
1 hafta önce aldım. Bence alınır o fiyat bandında alınabilecek en iyi SIFIR motorlardan biri (Çin malı olduğunu saymazsak). Ama scooter olduğu için bir süre sonra sürmekten sıkılabilirsiniz.

1 hafta önce aldım. Bence alınır o fiyat bandında alınabilecek en iyi SIFIR motorlardan biri (Çin malı olduğunu saymazsak). Ama scooter olduğu için bir süre sonra sürmekten sıkılabilirsiniz.
Hocam kaç kilometredesiniz kronik ekran sıkıntısı mevcuttu ondan soruyorum. Bir de bayiden aldıysanız kaça aldınız? Bir süre sonra zaten para denkleştirince rs200 almayı düşünüyorum.

Hocam kaç kilometredesiniz kronik ekran sıkıntısı mevcuttu ondan soruyorum. Bir de bayiden aldıysanız kaça aldınız? Bir süre sonra zaten para denkleştirince RS200 almayı düşünüyorum.

Daha 50 kmdeyim çok süremedim ama ekranda herhangi bir sıkıntı yok benim. Bayiden aldım 68 bin TL'ye. Kronik sorunlar biraz şans işi oluyor motorlarda. Denk gelebilir gelmeyedebilir

Daha 50 kmdeyim çok süremedim ama ekranda herhangi bir sıkıntı yok benim. Bayiden aldım 68 bin TL'ye. Kronik sorunlar biraz şans işi oluyor motorlarda. Denk gelebilir gelmeyedebilir
2-3K kilometrede gidebilir diye düşünüyorum ama garanti yeni ekran takıyormuş hocam garantiden çıkartmamaya dikkat edin.

Tamamdır hocam bunu bilmiyordum teşekkür ederim.
Ekran gidebilir dediğimde hız göstergesi hocam ama yeni ekran takıyorlar direk yağ değişimini bakımlarını mutlaka garantiden yaptırın.

Maalesef hiçbir fikrim yok. Genel olarak düşük CC'li birkaç model dışında diğer modeller hakkında da bilgim yok. Yardımcı olamayacağım.
Peki hocam onun yerine TVS raider falan mı alınması doğru olur scooter yerine? Motorları seviyorum cc yükseltmeyi de düşünüyorum.

Yani tip tercihinizle alakalı bir durum bu. Ben tur motoru kullanıyorum şehir içinde de şehir dışında da. Kimisi tur motorunu sokmaz şehir içine. Gider naked alır, scooter alır. Buna göre karar verin. Ben scooterlarda depo olmadığı ve bacakla temas edemediğimiz için sevmiyorum, nefret ediyorum hatta. Motorla bütünlük hissiyatı sıfır çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı