RKS MX25 Pro hız arttırma nasıl yapılır?

Tadashi00

Megapat
Daha fazla  
Geçen hafta cuma günü BİM'den RKS MX25 Pro aldım. Hızı 25km/s sabit şekildeydi. Bunun hızını arttırmam mümkün mü acaba? Bilen birisi var mıdır? Ayrıca yapabileceğim bir iyileştirme falan varsa söyleyebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen hafta cuma günü BİM'den RKS MX25 Pro aldım. Hızı 25km/s sabit şekildeydi. Bunun hızını arttırmam mümkün mü acaba? Bilen birisi var mıdır? Ayrıca yapabileceğim bir iyileştirme falan varsa söyleyebilir misiniz?
Belki bu video size yardımcı olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belki bu video size yardımcı olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzledim de hız arttırılmıyor diyor videoda acaba yazılımı değiştirebileceğim bir durum olabilir mi ya da tekerlek çapını mı değiştirsem o zaman hızlanır diyorlar ama bu sefer de km falan yanlış göstereceklermiş.

Kardeşim bu bisikletler 25 ile hız limitlidir. Bunları sanayi kaldırabilir, sen de kaldırabilirsin ama dikkatli ol. Babamda vardı, elektriği kapattı yanlışlıkla, bayağı uğraştık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı