Roblox'a erişim yasağı getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet aynısı bende de oluyor Android telefonumdan giriyorum ama bağlantı hatası diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Roblox'un her kullanıcıya attığı, 1 Temmuz tarihli bildirim ile; Roblox kullanıcıların datasını daha isabetli reklamlar için satacağını, bu politakanın 7 Ağustos tarihinde yürürlüğe gireceğini açık bir şekilde duyurdu. Lakin bu data satma politikası sadece şirketleri ilgilendiren bir politaka değil, Roblox'un içerisindeki büyük oyun geliştiricileri bu politikadan yararlanıp kendi kitlelerinin datasını alıp "reklam" amaçlı kullanabilecek.

İyice WhatsApp olayına dönüştü bu.

Dün Instagram, bugün Roblox, bu kafa yapısıyla yaşarsanız dört duvar içinde yaşamaya muhtaç kalırsınız.
Kaç yaşında adamlarsınız diye seslendiğim kesim yasağı getirenler.

Evet robloxa taktık çünkü genel kitleye tekabül ediyor Roblox Hindistan kitlesine falan hitabe etse bu kadar konuşulur mu acaba?
Yasağı getirenlerden bahsediyorum.

Yani tek sorun oyun oynayamamak olsa neyse de parasini gercekten Roblox'dan kazananlar var. Kimisi oyun yapiyor kazaniyor parasini, kimisi oyun ici tisort tasarliyor kazaniyor parasini. Aynisi Instagram icin de gecerli. Bir suru giyim magazasi vs vardi Instagram'da. Ama suan onlar da kazanamiyor.

Yani tek sorun oyun oynayamamak olsa neyse de parasini gercekten Roblox'dan kazananlar var. Kimisi oyun yapiyor kazaniyor parasini, kimisi oyun ici tisort tasarliyor kazaniyor parasini. Aynisi Instagram icin de gecerli. Bir suru giyim magazasi vs vardi Instagram'da. Ama şu an onlar da kazanamiyor.

Evet hocam şu an bahsetmiştim kıyafet yaptığımı vs. Bir tanıdığım Türkiye'nin yollarında araba sürme oyunu yapıyordu hatta oynayışları artmaya başlamıştı.

İyi de nasıl devlete sesimizi duyuracağız :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Ciddi mi bu? Neden dolayı erişim yasağı gelmiş?
P*rno içerikli oyunlar ve diğer çocuklar için rahatsız edici olabilecek içerikler olduğu söyleniyor.Bence burda uygulamadan ziyade platformla adam akıllı ilgilenmeyen yetkililer suçlu asıl onları uyarmaları gerekirdi komple platformu değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı